EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

19:50 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El 21 de setembre, Dia Mundial de l'Alzheimer, s'instal·laran taules informatives a la ciutat i es llegirà un manifest al migdia enfront de l'Ajuntament

Benidorm commemora la Setmana de l'Alzheimer

14 setembre 2023
Semana del Alzheimer

Amb motiu de la celebració el pròxim 21 de setembre del Dia Internacional de l'Alzheimer, la Regidoria de Benestar Social, en col·laboració amb AFA, l'Associació de Familiars, Malalts i Col·laboradors d'Alzheimer de la Marina Baixa, Benidorm acull, des del 13 de setembre i fins a aqueixa jornada, la Setmana de l'Alzheimer 2023 que compta amb el suport de la Diputació d'Alacant.

Els actes han donat principi este dimecres amb una xarrada en la Sala d'actes de la Casa del Fester a càrrec de Maria Velasco, doctora en Ciències de la Salut i membre de l'associació DMD (Dret a Morir Dignament).

Prèviament, la presidenta d'AFA, Garbiñe Mondragón, ha repassat les activitats que tindran lloc al llarg d'esta setmana i ha donat pas a la regidora de Benestar Social, Ángela Zaragozí perquè dirigira unes paraules. L'edil va saludar breument als presents i va reiterar el suport "total" de l'Ajuntament a totes les persones "que patixen la malaltia i a les famílies que cuiden d'ells".

Al costat de l'edil de Benestar, han assistit a la conferència un bon nombre de membres de la corporació municipal.

Durant la Setmana de l'Alzheimer, els dies 15 i 18 tindrà lloc la segona edició de les 'Gerolimpiades'. El dimarts 19 es farà una excursió als cellers Bocopa de Novelda i el dimecres 20 a l'Església de l'Almudena, una missa en record dels socis morts en l'últim any.

El dijous 21, Dia Mundial de l'Alzheimer, s'instal·laran durant el matí tres taules informatives a Benidorm amb l'objectiu d'assessorar i sensibilitzar a la ciutadania i al migdia, a la porta principal de l'Ajuntament, es llegirà un manifest.