EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

13:39 PM

HORA BENIDORM

25ºC

Intervals de núvols

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm condemna l'últim crim masclista a Roquetas de Mar

19 juliol 2021
Minuto de silencio

Benidorm ha guardat este migdia un minut de silenci en memòria de l'última víctima de violència de gènere, una dona de quaranta-tres anys assassinada presumptament per la seua exparella el passat 5 de juny a Roquetas de Mar (Almeria) i la mort de la qual va esclarir la Guàrdia Civil divendres passat. L'alcalde, Toni Pérez, i la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, han encapçalat la concentració silenciosa en la qual han participat membres de la Corporació i veïns.

Amb este crim, són ja 26 les dones assassinades per les seues parelles o exparelles enguany a Espanya i 1.104 des que es va començar a computar l'estadística en 2003. Des que va arrancar 2021, la violència de gènere ha deixat 13 orfes menors de díhuit anys.

Des de la regidoria d'Igualtat es recorda que l'Ajuntament disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, s'insistix que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.