EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

03:03 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El diumenge 1 d'agost tindrà lloc el tercer i últim dels concerts d'este estiu a càrrec de la SM La Nova

Audició de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Benidorm en els 'Concerts d'Estiu'

19 juliol 2021
Banda Sinfónica de la Unió Musical de Benidorm.
Banda Sinfónica de la Unió Musical de Benidorm.

La Banda Simfònica de la Unió Musical de Benidorm (UMB), va interpretar anit, a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aiguera, el seu IV Concert Grans Solistes Internacionals, dins dels 'Concerts d'Estiu' 2021 que proposa la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benidorm

L'acte, que va comptar amb la presència de l'alcalde, Toni Pérez; el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez; i altres companys de corporació, es va celebrar sota les estrictes mesures de seguretat exigides per les autoritats sanitàries a causa de la pandèmia.

Abans del concert, la Va unir va entregar una insígnia pels seus primers deu anys de permanència en l'entitat a Sandra Sendra, clarinet; Miriam Galiano, oboé i Pere Climent, percussió, imposant-los la insígnia de la societat. Amb posterioritat, va entregar pins de plata a Cristina Mahiques, flauta; Isabel Climent, clarinet; Álex Estalrich, percussió; Alejandro Rubio, saxofon, i Sergio Zarco, també saxofon.

A continuació, sota la direcció d'Oswaldo Olmos, la Banda Simfònica de l'UMB va iniciar el seu concert amb 'Rocío' de Juan Manuel Molina Millá; va prosseguir amb 'Colors' de Bert Appermont i amb Javi García de trombó solista; Pompeii, de José Albert Pina i va finalitzar amb 'Bolívar' d'Eric Cook.

L'últim dels 'Concerts d'Estiu' d'enguany tindrà lloc el diumenge, 1 d'agost, a càrrec de la Societat Musical La Nova, com en els anteriors, l'entrada és lliure i gratuïta fins a completar aforament.