EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

22:12 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Igualtat recorda que l'Ajuntament disposa de personal especialitzat i que les víctimes tenen a la seua disposició el telèfon 016

Benidorm condemna l'últim cas de violència masclista, l'assassinat d'una menor a Totana

10 febrer 2022
Minuto silencio

La ciutat de Benidorm ha condemnat un nou crim de violència masclista, que s'ha saldat amb l'assassinat d'una menor de desset anys en la localitat de Totana (Múrcia). Amb una concentració silenciosa en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya encapçalada per l'alcalde i la regidora d'Igualtat, Toni Pérez i Ángela Zaragozí, membres de la Corporació i veïns han mostrat la seua repulsa davant este cas, que eleva a 3 el nombre de dones assassinades per les seues parelles o exparelles des que va començar 2022.

Este últim crim es va produir la vesprada del passat dimarts, quan l'exparella de la víctima va posar fi a la vida d'esta assentant-li repetides punyalades. Pel que sembla, l'home, de denou anys, va matar a la jove davant la negativa d'ella de reprendre la seua relació sentimental. Després de cometre el crim, l'homicida va confessar els fets.

Segons les dades de la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere, des de l'any 2003 han sigut assassinades 1.129 dones, 14 d'elles jóvens menors d'edat.

Des de la Regidoria d'Igualtat han recordat que l'Ajuntament disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada.

Així mateix, insistix que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.