EL TEMPS A BENIDORM ARA

26

04:06 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La iniciativa es desenvoluparà dilluns que ve coincidint amb la celebració de Sant Valentí

Comerç col·labora amb la campanya de les Ames de casa 'Enamora't del teu mercat'

10 febrer 2022
Comercio

La Regidoria de Comerç col·labora dilluns que ve, 14 de febrer, amb la campanya organitzada per les Ames de casa per a incentivar les compres en el Mercat Municipal. La iniciativa 'Enamora't del teu mercat' es desenvoluparà en horari de demà, entre les 09.00 i les 12.00 hores, tal com han confirmat hui les representants de l'associació a l'edil de Comerç, Lorenzo Martínez, en el transcurs d'una reunió a la qual ha assistit la presidenta de les Ames de casa, Vini Pérez Espasa, al costat de diverses representants de l'entitat.

L'Associació d'Ames de casa ha fet coincidir esta campanya amb la celebració de Sant Valentí; una cita per a la qual els llocs de mercat comptaran amb una decoració especial.

Sobre la dinàmica de la campanya, des de l'entitat han informat que durant el matí del 14 de febrer per cada tiquet de compra del Mercat depositat en l'urna que s'instal·larà a l'efecte, s'entregarà un obsequi, entre ells bosses de compra, manyoples, penjadors de mòbil i termos.

Martínez ha explicat que "des de la Regidoria de Comerç col·laborem amb 'Enamora't del teu mercat' facilitant a les Ames de casa els obsequis que s'entregaran a les persones que participen de la campanya".

L'edil ha recordat que "en els últims anys, l'Ajuntament ha emprés accions per a revitalitzar i dinamitzar el Mercat Municipal, la més recent d'elles destinar a l'activitat de supermercat la part de les instal·lacions que estava en desús generant així una superfície de venda moderna i complementària als llocs en funcionament".