EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

03:04 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Una delegació municipal ha concretat el programa amb la comissió militar del Comandament d'Operacions Especials

Benidorm celebrarà una jura de bandera per a personal civil el pròxim 25 de març

24 gener 2023
Benidorm celebrará una jura de bandera para personal civil el próximo 25 de marzo

La plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya albergarà el dissabte 25 de març una jura de bandera per a personal civil a les 12.30 hores.

Este matí, la primer tinent d'alcalde, Ana Pellicer, i el regidor d'Esdeveniments, Jesús Carrobles, junt personal tècnic municipal de les àrees de Protocol, Mobilitat i Seguretat Ciutadana han mantingut una reunió per a concretar el programa amb la delegació militar del Comandament d'Operacions Especials desplaçada des de la seua base d'Alacant. L'alcalde Toni Pérez es va sumar a la mateixa destacant la vinculació de la ciutat amb les Forces Armades i amb el MOE, així com la capacitat organitzativa per a actes d'este tipus com el celebrat en 2003.

En esta ocasió, la força militar pertany al Comandament d'Operacions Especials d'Alacant, "boines verdes" de l'aquarterament Alferes Rojas Navarrete, de Rabasa, i presidirà l'acte, al costat de l'alcalde de Benidorm, el general cap del MOE.

Per a poder jurar bandera en l'acte de Benidorm del pròxim 25 de març s'ha de ser major de díhuit anys, tindre nacionalitat espanyola, que ha de ser acreditada mitjançant DNI o autorització de dades, no haver sigut declarat incapaç per sentència ferma o haver transcorregut almenys vint-i-cinc anys des de la jura o promesa anterior, i en este cas seria renovació.

La sol·licitud per a participar en l'acte i jurar bandera ha de formalitzar-se a través de la pàgina web del Ministeri de defensa a través de l'adreça https://sede.defensa.gob.es/acceda/procedimientos que dirigix a la secció Jurament o Promesa davant la Bandera d'Espanya. Sol·licitud (Codi SIA: 203583) des d'on amb certificat Cl@ve, es formalitza.

La primera tinent d'alcalde, Ana Pellicer, ha animat "a participar en este acte" i assenyalat, a la finalització de la reunió, que en cas de no disposar de certificats electrònics i d'accés al sistema Cl@ve, des de les Extensions Administratives Municipals de l'Ajuntament de Benidorm es podrà formalitzar de manera presencial, havent d'aportar els interessats el DNI acreditatiu i l'imprés de sol·licitud de participació en l'acte, emplenat, que es descarrega des de la web https://www.defensa.gob.es/galerias/defensa_yodocs/20210805-instancia_d…

En la reunió ha quedat concretat el programa i la infraestructura logística precisa per a l'acte castrense que delimita per zones la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya atesa l'exposició estàtica de material del MOE que es farà, la ubicació de la Força, els espais de rendició d'honors i jura així com la zona d'ensenyes i de la bandera.

Jura bandera

Baixa

Instancia de solicitud jura de bandera