EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

11:32 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'objectiu de l'Ajuntament és que les famílies usuàries tinguen un menor cost del servici o fins i tot la gratuïtat total

Benidorm aprova una despesa de 93.000 euros per a ajudes a l'alumnat de les escoles infantils municipals

19 octubre 2021
Benidorm aprueba un gasto de 93.000 euros para ayudas al alumnado de las escuelas infantiles municipales

La Junta de Govern Local (JGL) de Benidorm va aprovar ahir una despesa de 92.795,40 euros per a finançar les ajudes complementàries municipals individuals d'ensenyament per a l'alumnat de les escoles infantils municipals, segons ha explicat la regidora d'Educació, Maite Moreno.

En primer terme la Junta de Govern va acordar l'aprovació d'una despesa de 37.118,16 euros per a les ajudes a l'alumnat amb vista a l'últim quadrimestre de 2021 i, d'altra banda, també es va aprovar adquirir el compromís d'autoritzar una altra despesa de 55.677,24 euros per a finançar estes mateixes ajudes amb vista al primer semestre de 2022.

La regidora ha remarcat sobre este tema la "importància" del model d'escoles infantils municipals "per a reduir les desigualtats educatives entre els menors de poca edat", ja que es tracta de centres "necessaris per al desenvolupament dels més xicotets en proporcionar-los un entorn pedagògic favorable, que afavorixen les seues habilitats i que fomenten les relacions socials".

És per això que la Regidoria d'Educació complementa els imports de l'ajuda autonòmica d'escolarització amb l'objectiu, ha dit Moreno, "que les famílies usuàries del servici tinguen un menor cost en el mateix o, si és el cas, la gratuïtat total".

De cara a este curs, l'Ajuntament de Benidorm no haurà d'aportar recursos econòmics per a fer efectiva l'escolarització gratuïta de l'alumnat de 2-3 anys en ser assumit el cost per la Generalitat. "No obstant això, el consistori sí que ha d'oferir ajudes complementàries a l'alumnat de 0-2 anys escolaritzat a les escoles infantils municipals" ha matisat Moreno, que assenyalava que eixe era el motiu "pel qual la Junta de Govern va aprovar ahir la despesa".

La Junta de Govern Local també va aprovar ahir les bases d'estes ajudes que, segons ha detallat Maite Moreno, establixen que podran ser beneficiaris "els menors matriculats a les escoles infantils municipals que hagen sol·licitat correctament dins del termini i en la forma escaient l'ajuda autonòmica, en cas que pogueren optar a ella, i que el menor i la seua unitat familiar estiguen empadronats a Benidorm durant tot el curs escolar 2021-22, excepte casos d'acreditada necessitat social urgent".

Les prestacions econòmiques són compatibles amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos destinats a la mateixa finalitat.
 

Audios relacionados
Corte voz 1 Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Maite Moreno
Audio file