EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

00:59 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'han seleccionat 389 treballs que es poden visitar fins al 5 de novembre a la Casa del Fester 'Diego Cano Enguera'

1.921 xiquets participen en el XIX Certamen Escolar de Dibuix i Pintura de 'La Barqueta'

19 octubre 2021
1.921 niños participan en el XIX Certamen Escolar de Dibujo y Pintura de ‘La Barqueta’

Des de hui es pot visitar a la Casa del Fester 'Diego Cano Enguera', al carrer La Biga, l'exposició del dinové Certamen Escolar de Dibuix i Pintura de 'La Barqueta' que reunix un total de 389 treballs seleccionats dels 1.921 que s'han presentat des dels centres escolars de Benidorm.

El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez i una nodrida representació de la corporació municipal, han acompanyat a l'Associació Cultural Recreativa 'La Barqueta' i al seu president, Francisco Llorens (Paco Rosera), en l'obertura de la mostra que podrà visitar-se fins al 5 de novembre, just abans del començament de les Festes Majors Patronals. A l'acte també ha assistit el diputat nacional, Agustín Almodóbar.

Jaime Jesús Pérez ha assenyalat que la mostra s'ha traslladat al mes d'octubre degut "a la crisi sanitària", amb "l'esperança" que perquè en estes dates "la situació fora millor i la ciutat de Benidorm poguera gaudir d'una exposició amb tant color i tan representativa de les nostres Festes Majors Patronals com és este concurs" en el qual, ha agregat, "han participat 1.921 alumnes dels col·legis de Benidorm".

El regidor ha agraït a col·legis, professors, alumnes i "com sempre" a la Barqueta haver estat al costat de la cultura i fomentar "tradicions locals" com les festes i la Troballa de la Mare de Déu del Sofratge. Jaime Jesús Pérez ha destacat de La Barqueta que, precisament en 2021 "complix cinquanta anys" de defensa de les nostres tradicions.

Per la seua banda, Francesc Llorens ha destacat l'elevada participació "del 56% dels escolars" de Benidorm en el Certamen "a pesar de l'embolic de la pandèmia" i considera que "val la pena" programar l'exposició abans de les Festes Majors Patronals, si bé, el lliurament de premis haurà d'esperar a la seua finalització. "Avisarem –ha precisat– a tots els col·legis perquè vinguen a replegar els seus premis".

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Francesc Llorens
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Francesc Llorens
Audio file