EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

18:19 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esta remesa eleva a 1,2 milions la quantia injectada en les llars més afectades per la crisi econòmica i social

Benidorm aprova la 12a remesa d'ajudes a família i completarà la resolució de sol·licituds abans de final de mes

09 juny 2021
Benidorm aprueba la 12ª remesa de ayudas a familia y completará la resolución de solicitudes antes de final de mes

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat hui la 12a remesa de les ajudes municipals a famílies de 2021, per import de 165.000 euros i que inclou 200 persones beneficiàries, incloent-hi diversos recursos favorables de remeses anteriors. L'alcalde, Toni Pérez, ha assenyalat que amb el ritme d'avaluació i resolució d'expedients s'aconseguirà "l'objectiu clar que ens marquem en esta edició de 2021, que era arribar al mes de juliol amb totes les sol·licituds valorades". De fet, "podem anticipar que abans que finalitze juny s'hauran aprovat i publicat totes les remeses".

Toni Pérez ha assenyalat que "a través d'estes ajudes 100% municipals, setmanalment anem injectant recursos en les llars que més suport necessiten". Uns recursos que "estan permetent a estes famílies transitar en estos moments de dificultat amb una major garantia".

Esta 12a remesa, que es publicarà en els pròxims dies en el Tauler d'anuncis de la Seu Electrònica (https://sede.benidorm.org) eleva "a prop d'1,3 milions d'euros l'import concedit fins hui", amb una ajuda trimestral que "va des dels 600 als 1.350 euros en funció del nombre d'integrants de la unitat familiar o de convivència".

L'alcalde ha ressenyat que "som l'administració més pròxima a la ciutadania i per això, des del minut un, hem tractat d'atendre a totes les persones de Benidorm que manifestaven aqueixa necessitat, pal·liant així en alguns casos el retard o l'absència d'ajudes de les administracions superiors que són les competents i responsables en esta matèria", ha apuntat.

Toni Pérez ha recalcat que "no desistirem d'això", i ha avançat que "l'Ajuntament continua treballant en nous models per a injectar economia tant en les llars com en el teixit productiu local, intentant arribar al moment de l'obertura de l'activitat turística i a la normalitat com més prompte millor, exigint sempre que s'adopte un ritme incessant en la vacunació perquè és la millor eixida a esta crisi des de l'àmbit sanitari".

Una vegada publicada la remesa, es poden presentar recursos a la denegació de l'ajuda a través de la Seu Electrònica: https://sede.benidorm.org.

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 4
Audio file