EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

18:35 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La jornada, impartida per la psicòloga de l'UPCCA, serà dimecres que ve a través de Zoom

Benestar Social i la Federació d'AMPA de la comarca organitzen un seminari web per a previndre el ciberassetjament escolar

09 juny 2021
Bienestar Social y la Federación de AMPAs de la comarca organizan un ‘webinar’ para prevenir el ‘ciberbulling’

La Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA), dependent de la Regidoria de Benestar Social, i la Federació d'AMPA de la Marina Baixa han organitzat un seminari web centrat en el ciberassetjament a adolescents i en com previndre'l. El seminari web titulat 'Educar en l'era del cyberbullying' aborda així el paper dels pares en la prevenció de l'assetjament a través de les pantalles.

Esta jornada telemàtica serà impartida per la psicòloga de l'UPCCA, Maria José Gutiérrez, dimecres que ve, 16 de juny, a les 19.00 hores. En el seminari web intervindrà també el director de l'IES Pere M. Orts i Bosch, Nacho Gascón.

La regidora de Benestar Social, Ángela Llorca, ha explicat que "este seminari web és gratuït i d'accés directe, sense necessitat d'inscripció, a través de la plataforma Zoom en l'enllaç https://us02web.zoom.us/j/86097410884. Les persones interessades també poden connectar-se capturant el codi QR que s'ha inserit en el cartell divulgatiu d'esta jornada".

Llorca ha animat "a pares i educadors en general a seguir este seminari web per a saber detectar els senyals del ciberassetjament i disposar de les eines per a previndre'l, i així poder detindre una pràctica que, en molts casos, passa una factura emocional severa a les víctimes i en la lluita de les quals és necessari implicar a totes les parts".