EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

16:26 PM

HORA BENIDORM

27ºC

Cel clar

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

És una de les seus triades per la Xarxa SIJ de centres d'informació juvenil d'Espanya

Benidorm anima els jóvens a participar en Garantia Juvenil des del CIJ

24 maig 2021
Jaime Jesús Pérez en el Centro de Información Juvenil de Benidorm.
Jaime Jesús Pérez en el Centro de Información Juvenil de Benidorm.

Dimecres que ve, 26 de maig, tindrà lloc a Benidorm una jornada d'informació de Garantia Juvenil organitzada des de la Xarxa SIJ que coordina als més de 3.000 centres d'informació juvenil que hi ha al nostre país. La trobada se celebrarà de manera telemàtica, està obert a les persones joves interessades i pretén donar a conéixer les oportunitats de formació i treball que oferix Garantia Juvenil.

Els jóvens que no tinguen ocupació ni estiguen integrats en els sistemes d'educació o formació poden, gràcies a Garantia Juvenil "accedir a ofertes de treball o formatives, inclosa la formació en pràctiques". La proposta planteja que "cada jove reba una oferta en un període de quatre mesos, a partir de la seua inscripció en el sistema", matisa el regidor.

Jaime Jesús Pérez ha aclarit que una vegada inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil les persones "queden integrades en una llista única de demanda que es posa a la disposició de les entitats encarregades de realitzar les ofertes", la qual cosa li configura "un important paper en la lluita contra la desocupació i l'orientació professional de qui més el necessita: la joventut".

La trobada de Benidorm servirà per a "dotar al personal tècnic del CIJ de les eines i recursos necessaris per a promocionar el sistema entre els joves de la nostra ciutat", ha precisat Jaime Jesús Pérez, "situant al nostre centre com a referent en la Comunitat Valenciana en la implantació de Garantia Juvenil". Per tot això, el regidor ha animat a totes les persones jóvens que ho desitgen a participar en esta trobada telemàtica i a sol·licitar més informació en el CIJ o mitjançant el correu electrònic juventud@benidorm.org