EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

12:09 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Intervals de núvols con tormenta y lluvia escasa

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

100%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació, que canviarà l'orientació de la instal·lació, tindrà un cost de 90.490 euros

Benidorm adjudica la reconstrucció de la pista poliesportiva de la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor'

18 maig 2022
Ciudad Deportiva.

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Junta de Govern Local (JGL), ha aprovat l'adjudicació del contracte de reconstrucció de la pista poliesportiva a l'aire lliure de la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor' per un pressupost de 90.490,23 euros. Esta actuació compta amb una subvenció de 69.719,09 euros del 'Pla +Esport' de la Diputació Provincial d'Alacant. La resta de l'import serà aportat per l'Ajuntament.

La reconstrucció de la pista comportarà el canvi d'orientació d'esta, segons ha explicat la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, qui ha recordat que "la pista està molt deteriorada i pràcticament en desús", d'aquí ve que s'haja plantejat "una renovació total amb la qual recuperar la seua utilització i al mateix temps millorar els accessos i connexions de la mateixa Ciutat Esportiva".

Esta renovació integral demanarà canviar el ferm de la pista i girar 90é la seua orientació, "la qual cosa possibilitarà crear un nou vial d'accés per a vehicles d'emergència a la part alta del complex esportiu des de la pineda contigua". A més, l'actuació donarà a la pista "un assolellament lateral que afavorix el seu ús en qualsevol moment del dia". D'igual manera el projecte contempla la renovació de les columnes d'enllumenat "per a implantar el sistema 'led' per a millorar la il·luminació i obtindre un estalvi energètic i econòmic". Els focus actuals se substituiran per tecnologia 'led' de 200 W i 28.000 lúmens "que no sols propicien estalvi energètic sinó una reducció de la petjada de carboni".

L'edil ha indicat que la pista poliesportiva sobre la qual s'actuarà "era l'única que quedava arracada de millorar a la Ciutat Esportiva, en la qual en els últims sis anys s'han realitzat constants inversions per a posar al dia pràcticament totes les infraestructures esportives".

La pista té una antiguitat superior a deu anys i amb una "important deterioració" del seu paviment a conseqüència del desús i del pas de vehicles de gran tonatge que entren al poliesportiu des d'un camí paral·lel a este. Amb esta intervenció se soluciona este problema i es permetrà una adequada pràctica de les modalitats esportives.

Audios relacionados
Corte voz 1 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Mariló Cebreros
Audio file