EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

10:35 AM

HORA BENIDORM

29ºC

Cel clar

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez rep a estudiants suecs de 6é de Primària en intercanvi educatiu a Benidorm

18 maig 2022
Estudiantes suecos. Lope de Vega

Un grup d'escolars de 6é de Primària de l'experiència educativa conjunta que realitzen els col·legis Internacional Lope de Vega de Benidorm i Ramsta Skola d'Upsala, Suècia, han girat visita este matí a les dependències municipals on han sigut rebuts per l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i la regidora d'Educació, Maite Moreno.

Els alumnes han explicat, en anglés, el projecte d'intercanvi de coneixements i experiències desenvolupat per tots dos centres en intercanvi i cooperació i dirigit diverses preguntes a l'alcalde i a la regidora sobre l'experiència Eramus dels més jóvens i la participació municipal en l'educació a Espanya.

L'alcalde s'ha interessat per l'experiència de l'intercanvi estudiantil i el projecte d'aprenentatge en el pensament davant els docents que acompanyen al grup i l'experiència dels jóvens estudiants que han conegut detalls de la ciutat i de la seua experiència urbana i turística.

Després d'una visita al Saló d'Actes han continuat amb les exposicions sobre eficiència energètica i realitzacions de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrador que se situen en l'Espai d'Art de l'Ajuntament i plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya.