EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

04:42 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Milers d'aficionats a esta especialitat es donen cita al Parc de Foietes i el Moralet per a animar als ciclistes

Benidorm acull la 'I Carrera CX' per a totes les categories en la jornada prèvia a la Copa del Món.

21 gener 2023
I Carrera CX Benidorm ciclocross
I Carrera CX Benidorm ciclocross

Bicicletes de tota mena han pres els carrers de Benidorm durant este cap de setmana perquè demà diumenge se celebra una prova de la Copa del Món de Ciclocròs, que discorrerà pel Parc de Foietes i el Moralet i que comptarà amb els primers espases de l'especialitat en l'àmbit mundial.

En la jornada de hui, prèvia a la gran cita, s'ha celebrat la I Carrera CX Benidorm, en la qual han pres part diversos centenars de ciclistes de totes les categories arribats de tots els punts d'Espanya i de països pròxims com Portugal.

Amb un ambient espectacular han donat principi totes les proves, en horari de matí i vesprada, que han tingut un seguiment continu per part dels aficionats, que han omplit el recorregut per a animar als esportistes.

En total s'han disputat 16 categories, des de promeses i principiants fins a Màster 60. El protocol·lari lliurament de medalles s'ha dividit en dos parts. Al migdia, amb la presència de la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha tingut la cerimònia per a les proves que s'han celebrat al matí i a la vesprada s'ha procedit al lliurament de la resta.

Demà la jornada s'inicia a les 8.30 amb entrenaments oficials. Una hora després es donarà l'eixida a la carrera juvenil masculina. A les 10.30 ho farà la juvenil femenina. De nou tornaran els entrenaments oficials a les 11.20 hores i a les 12 del migdia començarà la carrera sub 23 masculina. A les 13 hores tornen els entrenaments oficials i a partir de les 13.40 dona principi el plat fort de la jornada. Primer amb la carrera Elit Femenina i a les 15.10 el colofó amb la carrera Elit Masculina amb els millors del món en lliça.