EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

05:10 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm aconseguix una subvenció de 100.000 euros per a un pla de formació per a joves en atur

21 juliol 2017
Benidorm logra una subvención de 100.000 euros para un plan de formación para jóvenes en paro

'BENIDORM INCLUSIÓn' contempla tres itineraris: activitats esportives, restauració d'edificis i paisatgisme

El programa comptarà amb 45 participants, que rebran un certificat de professionalitat

L'Ajuntament de Benidorm ha aconseguit una subvenció de 100.990,22 euros del Ministeri de la Presidència i per a les Administracions Territorials per a desenvolupar un projecte de formació per a l'ocupació dirigida a jóvens en atur, segons consta en la resolució publicada ahir en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

Esta convocatòria, a la qual s'han presentat 117 municipis de tota Espanya, estava dirigida a localitats de més de 50.000 habitants, finançada a través del Fons Social Europeu, i es desenvolupa en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

La regidora d'Ocupació, Ma Jesús Pinta, ha explicat que el projecte dissenyat per l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) i titulat BENIDORM INCLUSIÓn, "es dividix en tres itineraris formatius: activitats esportives i recreatives en l'àmbit turístic, manteniment i restauració d'edificis, i paisatgisme i manteniment d'espais turístics verds".

En cadascun d'estos itineraris participaran 15 jóvens aturats, arribant així a un total de 45 persones que "rebran formació específica", que "realitzaran també pràctiques no laborals en empreses" i que "al final del projecte rebran un certificat de professionalitat". Concretament, i en funció de l'itinerari, obtindrà en el certificat d''Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria', d''Operacions auxiliars de revestiments continus en construcció', i d''Animació fisicoesportiva i recreativa'.

La responsable d'Ocupació ha indicat que BENIDORM INCLUSIÓn té una durada aproximada de sis mesos, i ha animat tots els jóvens del municipi en situació de desocupació al fet que s'informen dels requisits i de com poden participar en este programa en les dependències del Centre d'Informació Juvenil (CIJ) o a través d'http://www.empleo.gob.es/es/garantiajuvenil/accesojovenes.html

Pinto ha destacat que "amb el disseny i desenvolupament d'este pla de formació cerquem reforçar l'ocupabilitat i competències professionals dels nostres jóvens amb l'objectiu de combatre l'atur juvenil i deixar-ho en percentatges mínims".

A més del projecte de l'Ajuntament de Benidorm, només altres tres municipis de la província d'Alacant han concorregut a esta convocatòria. Amb esta subvenció, en el que va d'enguany l'AODL ha gestionat ja més d'1,2 milions d'euros d'ajudes per a formació i ocupació procedents d'altres administracions.