EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

02:11 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde i la regidora de l'àrea recullen les distincions concedides per l'ICTE de mans de la ministra de Turisme

Benidorm aconseguix per a les seues platges, un any més, banderes 'Q' de Qualitat Turística i suma el Safe Tourism Certified

29 juny 2021
Mónica Gómez, Reyes Maroto y Toni Pérez.
Mónica Gómez, Reyes Maroto y Toni Pérez.

Les platges de Llevant, Ponent i Mal Pas han aconseguit un any més la bandera 'Q' de Qualitat Turística, amb la qual el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, a través de la Secretaria d'Estat de Turisme, reconeix l'aposta decidida dels Ajuntaments per l'aplicació de normes de gestió de qualitat en este cas aplicades a les platges. La Bandera 'Q' de Qualitat Turística és una distinció que l'ICTE, l'Institut per a la Qualitat Turística d'Espanya, atorga cada any a les platges que freguen l'excel·lència. El distintiu reconeix la millora dels serveis que es presten a les platges, la qual cosa suposa un valor afegit a l'oferta turística.

Igualment, les tres platges han rebut una segona bandera amb la distinció Safe Tourism Certified, un segell que certifica la implantació de sistemes de prevenció de riscos per a la salut enfront de la Covid-19, com a marca de garantia i estendard del concepte de Turisme segur.

L'alcalde, Toni Pérez, acompanyat de la regidora de Platges, Mónica Gómez, ha recollit hui a Madrid este guardó de mans de la ministra de Turisme, Reyes Maroto, en un acte organitzat per l'ICTE en què també s'han entregat els certificats 'Safe Tourism' a platges i instal·lacions i establiments de diferents branques turístiques.

Pérez ha assenyalat que les noves banderes 'Q' de Qualitat Turística i Safe Tourism Certified "venen a confirmar una vegada més el compromís de Benidorm amb la qualitat dels servicis amb què compten les seues platges, així com, molt especialment, el treball diari en la gestió de les mateixes i els protocols de seguretat". L'alcalde va recordar que estes noves distincions "se sumen a les banderes blava i de Qualitur que ja onegen en Llevant, Ponent i Mal Pas".

Les platges de Benidorm es gestionen de manera modulable i atesa la situació i necessitats de cada moment. Pérez va destacar "el gran esforç de l'Ajuntament per a renovar enguany la distinció" treballant tot este temps perquè oferisquen "seguretat i un envejable aspecte".

En este sentit, l'alcalde va assenyalar "l'amplíssim nivell d'ocupació i de satisfacció" que estan registrant els arenals que hui reben esta distinció, incidint en el treball "de tot l'ajuntament, especialment la regidoria de Plagues, dimensionant al màxim serveis de neteja, seguretat i atenció a les persones".

L'objectiu sempre ha sigut, va dir l'alcalde, "oferir platges segures, per a tots i cada dia sota les premisses d'"excel·lència i màxima qualitat" mostrant, finalment, la seua satisfacció "perquè molt prompte onejaran les banderes a les platges de Benidorm".

La neteja de l'aigua i l'arena de la platja, les condicions higièniques, els protocols de seguretat física i sanitària, les instal·lacions, els serveis de seguretat i primers auxilis, l'oferta d'oci que les acompanya i la informació que s'oferix determinen el grau d'excel·lència i la consecució del guardó.

Benidorm recibe la bandera Q.
Benidorm recibe la bandera Q.