EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

01:25 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Benidorm Cultural complementa l'oferta turística i d'oci de la ciutat

Benidorm amplia la seua programació d'estiu amb concerts, teatre, cinema i art als carrers

29 juny 2021
Benidorm amplía su programación de verano con conciertos, teatro, cine y arte en las calles

La Regidoria de Cultura organitza una vegada més el seu programa d'activitats per a l'estiu 2021. Cinema, música, teatre, exposicions i activitats per als més xicotets són la refrescant proposta de l'Ajuntament per als mesos de juliol i agost.

El regidor de l'àrea, Jaime Jesús Pérez, ha assenyalat que tots els espectacles "seran gratuïts", si bé "amb aforament limitat pels espais i per les indicacions de les autoritats sanitàries". En este sentit, Benidorm Cultural s'estendrà per tota la trama urbana de Benidorm. Concretament, en la Sala d'actes de l'Ajuntament, auditori Julio Iglesias, Església de Sant Jaume i Santa Anna, amfiteatre Óscar Esplá, jardins de l'Hort de Colón i el Parc de Foietes. Així mateix, hi haurà exposicions en els espai d'art urbà de Ponent, Els Tolls, El Carrasco; Espai d'Art del vestíbul de l'Ajuntament, plaça de la Hispanitat i en la carpa de La Caixa en el Passeig de Llevant.

Un 'Skyline' de cinema
Jaime Jesús Pérez ha recordat que, fins al 3 de juliol, dia en què tindrà lloc la seua clausura i l'acte de lliurament de premis, seguiran els visionats i debats de la cinquena edició de l'Skyline Benidorm Film Festival i "amb els seus debats de cinema".

El seté art també serà protagonista de les projeccions de Cinema d'Estiu que enguany prendrà el Julio Iglesias amb la taquillera comèdia de Santiago Segura 'Padre no hay más que uno', el 8 d'agost, i el film francés d'animació 'Mascotas', el 28 del mateix mes. Totes dos a les 21.30 h.

Donant la nota
Juliol serà el mes del XXXII Curs Internacional de Música i del XXII Concurs de Música de Benidorm. Hi haurà concerts diaris en el Saló d'actes municipal, del 4 al 9 de juliol a les 21.00 h. També ho serà dels Concerts d'Estiu que enguany interpretaran les tres bandes de la ciutat en el Julio Iglesias a les 21.00 h: Societat Musical l'Illa, el 7 de juliol; la Banda Simfònica de la Unió Musical, el 18 de juliol; i la Societat Musical La Nova, l'1 d'agost. La Rondalla de l'ACR 'La Barqueta', per la seua banda, actuarà en Sant Jaume i Santa Anna el divendres 23, a les 21.00 h.

La música lleugera té també el seu lloc al Benidorm Cultural amb un recital de Manuel Catalán Chana, Marlene Aquino i Marco Antonio en l'Óscar Esplá el 27 de juliol a les 21.00. Així també, l'Hort de Colón dedicarà els dijous a música més íntima de cambra, clarinet i saxofon amb recitals que donaran principi a les 20.00 h.

S'alça el teló
Els més xicotets podran gaudir els divendres 2 i 30 de juliol del Teatre d'Estiu que s'escenificarà en el Parc de Foietes respectivament 'Els animals agraïts' i 'Els contes del Sr. Plot' i, a l'agost, en l'Hort de Colón, els dijous 5, 12 i 19 tindran lloc espectacles de màgia especialment pensats per a ells, seran els dijous en horaris de vesprada, de 19.00 a 20.00 h segons espectacle.

Benidorm, ciutat museu
Fins al 14 de juliol, els espai d'art urbà de Ponent, Els Tolls i El Carrasco, juntament amb la plaça de la Hispanitat, acolliran l'exposició de cartells de cinema de l'Skiline Benidorm Film Festival. Del 6 al 26 del mateix mes, l'Espai d'Art de l'Ajuntament exposarà els cartells anunciadors des de 1983 fins a l'actualitat del Curs Internacional de Música de Benidorm. El mateix espai acollirà una exposició de pintura de José Miguel Rivera Otero.

Finalment, en la confluència de l'avinguda d'Europa amb el Passeig de Llevant, del 29 de juliol i fins al 26 d'agost, es podrà visitar l'exposició 'Picassso. El viatge del Guernica', en la carpa de 'La Caixa'. Una exposició realitzada en col·laboració amb el Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia.

Amb este cartell, el Benidorm Cultural "acosta, una vegada més, la cultura a la ciutadania", assegura Jaime Jesús Pérez i oferix "un atractiu més" a totes les persones que trien Benidorm per a passar les seues vacances, demostrant que "la cultura és, una vegada més, complement més de la fantàstica oferta turística i d'oci" que presenta la ciutat.

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 6 Jaime Jesús Pérez
Audio file