EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

09:26 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les diferents taules de treball abordaran qüestions com la comunicació, xarxes socials, participació i compromís juvenil

Benidorm acollirà l'I Fòrum Jove amb la finalitat de convertir-se en un lloc de trobada i debat anual

29 novembre 2021
Juventud

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm albergarà el pròxim 23 de desembre la primera edició del Fòrum Jove organitzat per la Regidoria de Joventut, que naix amb la finalitat de constituir-se en un lloc de trobada i debat, de periodicitat anual, sobre les necessitats, problemàtiques i recopilació d'opinions dels i les joves de la ciutat "incentivant la seua participació i implicació en el desenvolupament de les polítiques locals en este àmbit", ha explicat el regidor de Joventut, Jaime Jesús Pérez.

En este Fòrum es configuraran taules de treball segons l'interés mostrat pels participants durant la inscripció en les quals s'abordaran problemàtiques i necessitats amb les seues possibles solucions o suggeriments.

Així, ja s'han esbossat alguns dels temes que s'analitzaran en estes taules de treball, com són: Comunicació juvenil i xarxes socials, Autonomia juvenil (formació, treball i habitatge), Joves en acció (activitats), Participació juvenil (associacionisme i voluntariat) i Compromís juvenil (salut, sexualitat i valors).

Per a l'organització del fòrum s'ha comptat amb associacions i entitats, així com joves interessats, amb els quals es va formar un equip motor, que va començar amb una primera reunió el passat 23 de novembre. A mitjan desembre se celebrarà la segona.

El Fòrum donarà principi a les 17 hores amb la recepció i benvinguda dels participants. A les 17.15 es presentarà el Pla Jove de Benidorm. Mitja hora més tard donaran principi les taules de treball fins a les 19 hores, en què tindrà lloc un descans de mitja hora. A les 19.30 s'exposaran les principals conclusions de l'esdeveniment.

Les inscripcions hauran de formalitzar-se en línia per raons d'aforament en la següent adreça: https://forms.gle/QvvqmYiAgDkTyvNf7

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file