EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

06:30 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'1 de juliol arranca una nova edició d'esta iniciativa orientada a dinamitzar l'oferta d'esta zona de Benidorm

Artesans i pintors tornen al Barri antic en 'Les Nits del Castell'

30 juny 2021
Artesanos y pintores regresan al Casco Antiguo en ‘Les Nits del Castell’

Un estiu més, pintors i artesans tornen al Barri antic de Benidorm en 'Les Nits del Castell', una iniciativa de la Regidoria de Comerç "orientada a dinamitzar l'oferta d'una zona tan emblemàtica de la nostra ciutat com el centre històric", Com ha assenyalat l'edil de l'àrea, Lorenzo Martínez.
A partir d'este dijous, 1 de juliol, la plaça del Castelar acollirà als pintors, entre els quals es troben 2 retratistes, 6 caricaturistes i pintor de paisatges, que romandran en esta ubicació, avantsala del Castell, fins al 30 de setembre.

En la pròxima plaça de la Senyoria se situaran els artesans, tots ells amb la corresponent acreditació que certifica que els seus productes estan confeccionats a mà. Entre els llocs es troben articles de joieria en plata de llei i pedres precioses, miniatures i passadors de pèl realitzats en resina i plata, bijuteria en pell i acer, adorns en porcellana freda, sabons artesanals, macramé, artesania amb cristalls marins i granadures, o collarets de cuir i pedres precioses.
A més, l'Associació de Minusvàlids de Benidorm (ASMIBE) comptarà amb un lloc en el qual exposarà ventalls, enquadernació i articles de cuir. També tornarà a instal·lar-se el lloc d'un artesà local que es dedica a fer rellotges originals amb diferents formes i materials: fustes, xapa, plàstics, zamak, cristall, etc.; així com una artesana de Benidorm que treballa l'argila polimèrica: collarets, pendents i polseres de nacre i petxines de mar.

Els artesans procedixen de municipis com Benidorm, Finestrat, la Vila Joiosa, La Nucia, l'Alfàs del Pí i Alacant estaran en la plaça de la Senyoria fins al 15 de setembre, en horari de 19.00 a 00.30 hores.

Martínez ha apuntat que "igual que l'any passat, per a esta edició de 'Les Nits del Castell' s'observaran totes les mesures de seguretat sanitària vigents, recollides en la normativa autonòmica sobre mercats de venda no sedentària".

L'edil ha convidat a "residents i turistes a acostar-se durant les nits d'estiu al Castell i el seu entorn per a conéixer més de prop el treball d'estos artesans i pintors, i passar una agradable vetlada gaudint de tota l'oferta comercial i d'hostaleria del Barri antic".