EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

07:41 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament col·labora amb la Generalitat i Ecoembes per a educar i sensibilitzar a la ciutadania en les tasques de reciclatge

Benidorm se suma a la campanya «Reciclar per a ConserMar»

30 juny 2021
Benidorm se suma a la campaña «Reciclar para ConserMar»

La regidora de Medi Ambient i Platges, Mónica Gómez, ha donat la benvinguda a Benidorm a l'equip de 'Reciclar per a ConserMar', la campanya de conscienciació ciutadana per al foment de la recollida selectiva de residus d'envasos generats a les platges. En la iniciativa participa Benidorm, al costat d'altres 21 municipis costaners valencians, la Generalitat i l'empresa sense ànim de lucre, Ecoembes, encarregada i promotora del reciclatge d'envasos a Espanya.

Gómez ha compartit la labor informativa de l'equip d'informadors de ConserMar que, durant tot el matí, ha atés els ciutadans que s'han acostat al seu estand instal·lat en el Passeig de Llevant. "La seua missió –ha assenyalat– és traslladar l'interés per la recollida selectiva de residus i envasos als usuaris de les platges i contribuir a la conscienciació de la importància de la separació del fem per a després depositar-la en els diferents contenidors situats en la via pública".

La responsable de Medi Ambient i Platges ha valorat "molt positivament" l'acció perquè "hem de reduir la contaminació generada pels residus per a millorar la qualitat mediambiental". "Eixe és –ha posat l'accent– l'objectiu d'esta i altres campanyes que l'Ajuntament llança promou contribuir a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania".

Amb una ruleta que plantejava qüestions relacionades amb el reciclatge d'envasos i el lliurament de material promocional, els joves integrants de l'equip de ConserMar han atés centenars de veïns, turistes i curiosos que s'han acostat a la xicoteta carpa instal·lada en Llevant. "Hem d'implicar la ciutadania –ha recalcat Gómez– perquè s'implique en la preservació del tresor natural de les nostres platges que, no oblidem, són el motor també de la nostra economia".

Després de la seua parada a Benidorm, la campanya 'Reciclar per a ConserMar' deixarà la Costa Blanca i a partir de demà recalarà en les principals localitats turístiques de Castelló.

Benidorm se suma a la campaña «Reciclar para ConserMar»
Benidorm se suma a la campaña «Reciclar para ConserMar»
Benidorm se suma a la campaña «Reciclar para ConserMar»
Benidorm se suma a la campaña «Reciclar para ConserMar»
Benidorm se suma a la campaña «Reciclar para ConserMar»
Audios relacionados
Corte voz 1 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mónica Gómez
Audio file