EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

18:15 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Fins al 31 de desembre van ser utilitzats més de 207.000 bons en els 630 establiments adherits

5'7 milions d'euros en 83.000 accions de consum: els bons #BenidormTeDaMás marquen una nova fita

02 gener 2023
Bonos Consumo

El punt d'atenció al públic de l'Ajuntament de Benidorm va generar més de 3.000 bons a empadronats.

La campanya de bo-consum #BenidormTeDaMás se salda en l'edició de Nadal 2022 amb unes xifres notòries que han redundat en benefici de la ciutadania i dels establiments adherits en els quals entre el 15 i el 31 de desembre s'han realitzat 83.186 accions de consum en les quals s'han utilitzat 207.340 bons per a un còmput econòmic de cinc milions sis-cents huitanta-huit mil euros (5.688.000 €).

L'alcalde, Toni Pérez, ha celebrat estes xifres assenyalant que "amb esta iniciativa s'afavorix als veïns i al teixit productiu local, injectant liquiditat econòmica i incentivant el consum en un moment especialment indicat com són les festes nadalenques". Després d'estes dades, va dir Pérez, "es confirma que les campanyes #BenidormTeDaMás són una excel·lent fórmula per a estimular l'activitat econòmica, aconseguint el doble objectiu d'ajudar a les famílies en un moment de dificultat, marcada per l'increment del preu de l'energia i de la cistella de la compra, i de reactivar l'activitat comercial a la ciutat".

En la campanya #BenidormTeDaMás del 15 al 31 de desembre de 2022 un total de 45.530 empadronats a Benidorm, d'un total de 63.721 –a data 1 de desembre de 2022 i que tingueren díhuit anys a dia 31 de desembre–, s'han descarregat 277.600 bons dels s'han canviat 207.340; un 74,69%. Toni Pérez ha destacat que s'han sigut beneficiats amb esta campanya el 71,45% dels empadronats.

Toni Pérez ha destacat que "en la campanya d'este Nadal han participat 630 establiments de 18 sectors d'activitat comercial". Moda i complements, hostaleria i restauració, bellesa i benestar i alimentació han sigut els més números amb 152, 105, 66 i 65 establiments adherits, respectivament. En Alimentació, s'han transaccionat bons per import de mig milió d'euros que han tingut una repercussió d'1'5 milions. Igualment, cal ressenyar el nombre d'establiments de servicis professionals (43), calçat (39), tecnologia, electrònica i electrodomèstics (21) i òptica (20) componien les propostes més nombroses. Completaven el llistat d'establiments adherits a #BenidormTeDaMás els sectors de decoració i llar (18), llibreria-papereria (16), ferreteria (15), joieria (14), oci i temps lliure (14), esport (12), perfumeria (11), botiga de joguets (9), mascotes (9) i floristeria (1)

El bo-consum #BenidormTeDaMás estava disponible per a tots els majors d'edat empadronats a Benidorm a 31 de desembre. Els bons, com en anteriors edicions, se sol·licitaven a través de la web www.bonobenidormtedamas.es i des de l'Àrea de Consumidors els usuaris es registraven per a disposar de 5 bons de 10 euros que quedaven a la seua disposició en l'aplicació BuyBono, en format de codi QR, o podien ser descarregar-los en format PDF i imprimir-los si es desitjava. Tant en la web com en l'App estava disponible el llistat dels establiments de Benidorm adherits en els quals canviar els bons.

Des de l'ajuntament de Benidorm, va recordar Pérez, per a facilitar el tràmit, "es va habilitar un punt d'atenció al públic que ha generat més de 3000 bons, atenent més de 600 persones".

Pérez va qualificar d'"èxit" esta nova campanya de bons al consum que "se suma en resultats i, principalment, impacte en la societat i el teixit productiu" a les anteriors edicions de #BenidormTeDaMás, en el Nadal de l'any passat i a mitjan maig". Va recordar l'alcalde que "Benidorm va ser pionera" en estes campanyes que "s'ha replicat, amb unes certes diferències, en la majoria de localitats de la província d'Alacant".

Per a esta edició de #BenidormTeDaMás, l'Ajuntament va reservar 3,7 milions d'euros i ja ha efectuat el pagament de la primera remesa –bons entre els dies 15 i 20 de desembre– per import de 615.000 euros, un 60% superior a la remesa abonada l'any passat en el mateix període que va ser de 249.000 euros.

L'Ajuntament de Benidorm també ha sol·licitat participar de la convocatòria de fons que ha llançat la Diputació Provincial d'Alacant per a campanyes de foment del consum sota la fórmula dels bons-consum. Segons les bases d'eixa convocatòria, pel seu volum de població, a Benidorm li correspondria una ajuda de 292.491 euros.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Toni Pérez
Audio file