EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

11:05 AM

HORA BENIDORM

26ºC

Poc núvol

E 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Boluda posa com a exemples de gestió en Turisme a l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i a Francesc Colomer

Benidorm acull la X Jornada de Turisme de l'Associació Valenciana d'Empresaris, AVE

01 juny 2023
Jornadas de Turismo

A primera hora del matí de hui, Vicente Boluda, president d'AVE, rebia al president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón i a l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, per a donar començament a la X Jornada de Turisme de Benidorm, #eresturismo, que ha analitzat la situació i perspectives del Turisme, l'emprenedoria i la innovació en el sector i l'aposta general pel turisme pels empresaris de la Comunitat Valenciana.

Toni Pérez donava la benvinguda i es congratulava que Benidorm "siga un any més punt de trobada per a parlar de turisme".

Destacava l'alcalde de Benidorm "la importància del concepte "#eresrturismo; un gran missatge", assenyalant que "ningú ha d'oblidar que som turisme, ens dediquem a això i forma part de la nostra raó de ser". Va aplaudir Pérez "que el col·lectiu empresarial tinga molt clara el Full de ruta" atés que "en la Comunitat Valenciana el turisme té una gran fortalesa com a indústria que contribuïx i redistribuïx riquesa com a poques".

Va animar a "aprofundir en el diagnòstic, casos d'ús i experiències que ens enriquixen a tots" i va assenyalar la idoneïtat de Benidorm per a celebrar estes jornades.

En eixe sentit, el president de la diputació, Carlos Mazón, va abundar en els avantatges del 'model Benidorm': "un model que funciona, un model d'exemple, sostenible, respectuós i democràtic d'accessibilitat a les vacances". Per a Mazón, "si no existira Benidorm el dret laboral i sindical de molts i moltes espanyoles a poder gaudir vacances seria molt més difícil, perquè gràcies al 'model Benidorm' hi ha molta gent que pot gaudir vacances".

El president de la Diputació d'Alacant va indicar que "el model turístic de la Comunitat Valenciana és ampli i divers", destacant que "cal protegir-lo", agraint a les associacions que s'unix a AVE en esta X Jornada de Turisme de Benidorm i poder desenvolupar esta jornada "que ens consolida com a referència en la preservació del nostre model turístic i no un altre".

Boluda va celebrar haver arribat a esta desena edició des de Benidorm recordant que la idea va prendre en 2014, "per a estudiar projectes empresarials líders i fer valdre un sector tan transcendent com el turisme en la Comunitat Valenciana", sent Benidorm, "la icona turística nacional i internacional per antonomàsia el lloc idoni".

Va felicitar Boluda a l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, pel reconeixement de la ciutat "com a exemple de governança i de fer coses" i al secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer "per haver sabut estar amb el sector".

Es va mostrar esperançat, traslladant el sentiment d'AVE, "amb la nova etapa política que s'obri", va dir, i va demanar "conscienciar als ciutadans de la importància del turisme", així com de "fomentar la formació". Va reclamar "més col·laboració entre empresaris del sector" i tant "el corredor mediterrani, connexions ràpides amb els aeroports i la qüestió dels creuers".

La ponència inaugural va ser a càrrec d'Óscar Perelli, director d'Estudis i Investigacions de Exceltur, qui va elogiar la realització de la jornada, punt de referència nacional, i va assenyalar les perspectives positives que es concreten per a 2023: "les perspectives són molt bones", ja que la contribució del Turisme a l'economia espanyola acabarà l'any en els nivells de 2019. Respecte al futur, Perelli va assenyalar que no tindrem problemes de demanda i que els reptes estan a maximitzar els ingressos i la contribució social del turisme, el menor impacte ambiental i el reposicionament de determinats productes.

Perelli va destacar la necessitat de professionalitzar el sistema de governança i en això va posar l'exemple de Visit Benidorm.

Millorar la reputació i el reconeixement del turisme entre la societat, ordenar i gestionar el creixement descontrolat de l'habitatge turístic, la inversió en el reposicionament i valoració del Turisme seran bàsic en els pròxims anys, així com generar un sistema intermodal en els mitjans de transport.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h