CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

13:59 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Membres d'ADEIT coneixen de primera mà els sistemes de gestió de dades i altres projectes innovadors de la DTI

Visita de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València a la Smart Office

21 setembre 2023
Visita de la Fundación Universidad-Empresa de la Universitat de València a la Smart Office

Una delegació de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València, ADEIT, va visitar recentment la Smart Office DTI de l'Ajuntament de Benidorm. L'edil d'Innovació, Aida García Mayor, va ser l'encarregada d'exposar com funciona este espai de compartició de dades, els sistemes de gestió de la DTI, la normalització duta a terme i els projectes innovadors que s'estan desenvolupant, així com la necessitat d'emprendre actuacions en matèria de formació, sensibilització, pràctiques i capacitació de les empreses del sector turístic i del projecte singular destinació turística intel·ligent. En esta explicació, a més de la regidora de l'àrea, també van participar Carmen Azorín, responsable d'Innovació i personal d'Intel·ligència Turística, encarregada del projecte Benidorm DTI.

La Fundació ADEIT té com a principal objectiu aproximar la Universitat de València al teixit productiu per a, en última instància, promoure el desenvolupament socioeconòmic, amb un treball que se sustenta en tres grans eixos: formació, ocupabilitat i emprenedoria.

Aida García Mayor ha explicat que esta trobada d'aproximació a les destinacions turístiques intel·ligents iniciada a Benidorm per part de ADEIT "dona el tret d'eixida a una sèrie de col·laboracions a emprendre amb tots els estaments visitats", als quals a més de la Smart Office municipal també es va sumar l'Invattur, on esta delegació va mantindre trobades amb Marta Ciudad, gerent d'ADESTIC; amb Mayte García, secretària general d'Hosbec; així com amb Ramón Ferri, director de Relacions Institucionals de Segittur, qui els va explicar com està sent la formulació de la Plataforma Intel·ligent de Destins que té la seua seu a Benidorm.

La secretària general d'Hosbec ha assenyalat que esta trobada ha permés "aproximar les necessitats formatives del sector turístic i el disseny i la programació de les noves titulacions" concordes als nous perfils professionals que es demanden. Així mateix, García ha precisat que també es va analitzar la situació actual a partir de "la transformació digital de les empreses".

Sergio Albarrasí, responsable d'Estratègia Digital d'ADEIT, va realçar les iniciatives dutes a terme per l'Ajuntament de Benidorm com a destinació turística intel·ligent, al costat de la labor de la resta d'agents implicats, com "un clar exemple de l'impacte i transcendència que la transformació digital oferix en sectors tractors de l'economia valenciana com sens dubte és el turisme".