CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

06:28 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La mostra, amb el nom 'Sobre dones, nimfes i altres mirades', ha sigut inaugurada este matí i podrà visitar-se fins al pròxim 17 d'octubre

Benidorm acull una exposició de dibuixos de l'artista colombià Fabián Salazar

21 setembre 2023
Benidorm acoge una exposición de dibujos del artista colombiano Fabián Salazar

L'Espai d'Art de l'Ajuntament de Benidorm alberga des de hui una exposició de dibuixos de l'artista colombià Fabián Salazar Franco, que porta per títol 'Sobre dones, nimfes i altres mirades'. La mostra, inaugurada este matí pel regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, pot ser visitada fins al pròxim 17 d'octubre i forma part de la programació cultural de tardor de la Regidoria.

L'autor, nascut a Bogotà en 1977, és mestre en Arts Plàstiques per la Universitat de Caldas i ha realitzat exposicions i seminaris nacionals i internacionals des de l'any 1988. Entre els seus treballs es troben realitzacions en obra pública en departaments de Colòmbia, així com obra bidimensional en col·leccions privades d'Europa, Sud-amèrica i els Estats Units.

Des de l'any 1997 ha protagonitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives a Colòmbia, Barcelona, Madrid, París, etc. i en l'actualitat residix a Benidorm.

L'exposició de Benidorm està composta per més d'una trentena d'obres. El regidor de Cultura ha ressaltat que es tracta "d'una gran mostra d'un artista que ara està establit a la nostra ciutat i que ens oferix la seua particular visió dels rostres de la dona".

Salazar, per la seua banda, ha agraït a l'Ajuntament poder exposar la seua obra "per a poder mostrar el que soc com a artista". Una exposició en la qual ha utilitzat diferents materials com a olis, collages, etc. En la mostra també s'inclou un llibre realitzat per l'autor "que és l'aspecte més íntim, que té un punt de partida que són la meua mare i la meua esposa i en el qual es veu el meu procés de creació en el temps".