CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

13

16:14 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En el 'José Pérez Barceló' es poden estudiar els graus oficials Elemental i Professional

Al voltant de 300 alumnes inicien curs en els conservatoris municipals de música i dansa de Benidorm

21 setembre 2023
Alrededor de 300 alumnos inician curso en los conservatorios municipales de música y danza de Benidorm

El Conservatori Professional de Música Municipal 'José Pérez Barceló' i el Conservatori Elemental Municipal de Dansa han donat principi al curs acadèmic 2023-2024, per segon any ja, en les seues noves instal·lacions del Centre Cultural.

La regidora d'Educació, Maite Moreno, al costat dels directors José Miguel Mollá (música) i M. Jesús Francés (dansa) ha donat la benvinguda als alumnes en la primera jornada lectiva del curs, recorrent totes i cadascuna de les aules del Centre Cultural.

Moreno ha recordat que en tots dos conservatoris de titularitat municipal, al voltant de 300 joves cursen els seus estudis. En el 'José Pérez Barceló', es poden fer els quatre anys del Grau Elemental i els 6 del Professional. "Un jove que entra amb huit anys –ha dit– pot aconseguir, amb només 18, el títol de professor i definir així un futur professional, si ho desitja.

En el Conservatori Professional de Música Municipal 'José Pérez Barceló' s'impartixen totes les especialitats musicals: percussió, corda, vent, fusta, etc., amb l'excepció de contrabaix.

Sobre el Conservatori Elemental Municipal de Dansa, Maite Moreno ha assenyalat que en ell s'impartix el Grau Elemental de dansa, "dins de la formació reglada", si bé també és possible ferde manera no oficial els cursos d'iniciació i preparatori per a xiquets d'entre 6 i 7 anys i el Grau Mitjà, per a majors de 12.