CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

23:44 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El general de brigada i director de Sanitat de l'Armada, Enrique Bartolomé, va ser l'encarregat d'acostar la vida del prestigiós oficial

Una conferència sobre José Pérez Llorca oferix una semblança del metge i marí benidormer al llarg del segle XX

14 juny 2024
Una conferencia sobre José Pérez Llorca ofrece una semblanza del médico y marino benidormense a lo largo del siglo XX

L'auditori de la Fundació Mediterrani va acollir en la vesprada d'ahir una conferència més de les 'Jornades de la Mar' que organitza la Fundació Frax. En esta ocasió la conferència portava per títol 'El doctor José Pérez Llorca, metge i marí' i va ser oferida pel general de brigada i director de Sanitat de l'Armada Espanyola, Enrique Bartolomé Cela.

A la cita van acudir diversos membres de la corporació local, encapçalats pel regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, que al final de la conferència va agrair a la Fundació Frax la celebració d'estes jornades i al conferenciant per la seua brillant exposició d'un personatge molt volgut a Benidorm.

Enrique Bartolomé va realitzar una semblança de Pérez Llorca, de qui va oferir una completa biografia en la qual es reflectien les seues dos passions: la medicina i la marina. Va destacar així mateix el caràcter "senzill i amable" d'un José Pérez Llorca que va nàixer a Benidorm el 29 de maig de 1902 i que podia haver sigut almadraver com els seus familiars "però que des de xiquet va tindre la vocació de ser mèdic" llicenciant-se amb tan sols vint anys per a ingressar i desenvolupar la seua vida en l'Armada amb nombroses destinacions.