CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

23:34 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

González de Zárate posa en valor la campanya 'A peu de carrer' perquè "ens servix per a conéixer i atendre les demandes dels nostres veïns"

Benidorm incorpora elements bio saludables al parc de Finca Barrina després de la petició veïnal

14 juny 2024
Benidorm incorpora elementos biosaludables en  el parque de Finca Barrina tras la petición vecinal

L'Ajuntament de Benidorm ha completat la instal·lació d'elements bio saludables al parc de Finca *Barrina tal com es va comprometre amb els veïns de la zona després de l'obertura el mes de gener passat de la nova instal·lació. La instal·lació d'estos elements bio saludables havia sigut una petició dels mateixos residents en entendre que el recinte també podia ser utilitzat per persones més majors, a més dels xiquets en la zona de jocs infantils.

"Hem completat el que ens van demanar els veïns després d'habilitar este parc. Ens van traslladar que amb estos elements els majors podrien millorar la seua salut i així hem actuat" ha assenyalat el regidor de Parcs i Jardins, José Ramón González de Zárate, que ahir a la vesprada va visitar el parc amb l'edil de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, i diversos veïns en una jornada més de la campanya 'A peu de carrer'.

L'actuació s'ha vist complementada amb alguns arranjaments en la jardineria. "Ha quedat molt bé una vegada acabat" ha indicat González de Zárate, que ha posat en valor esta campanya "perquè ens servix per a conéixer i atendre les demandes dels veïns en cada zona de Benidorm".

L'edil ha matisat que en la part pública de la urbanització "hem realitzat el 100% del que ens van demanar; enllumenat, asfaltat, jardineria, recollida de residus sòlids..." però ha aclarit que "en la part privada de la urbanització, la que no correspon a l'Ajuntament, lamentablement no podem actuar ací".

Este parc es va obrir al públic el mes de gener passat després d'una actuació sorgida dins dels pressupostos participatius. Ja en aquell moment es va anunciar que la intenció era completar "un model de parc mixt en el qual tinguen cabuda els més xicotets i els més majors".

Esta nova instal·lació recreativa se situa sobre una parcel·la municipal de quasi tres mil metres quadrats (2.780 m²). Els treballs van començar fa mesos amb una primera fase de poda i desbrossament i la retirada a l'abocador autoritzat de les travesses de ferroviàries que allí es localitzaven. Amb posterioritat, per a condicionar el parc, es van col·locar 200 metres cúbics de grava sobre emmallat antiherbes en tota la parcel·la. Al mateix temps, es van plantar exemplars de murta, arbust de fulles perennes, per a formar tanca i es va instal·lar el pertinent sistema de reg per degoteig, amb connexió a la seua xarxa.

L'últim pas per a endreçar la parcel·la va consistir en la col·locació dels jocs infantils, amb paviment de gespa artificial i una superfície barrada per a vetlar per la seguretat dels xicotets usuaris, que s'ha completat amb els elements bio saludables per als majors del barri. També es va col·locar una tanca perimetral per a dotar de major seguretat.

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file