CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

16:06 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El festival, que va registrar un ple absolut, es va dividir en dos parts: una dedicada al món Disney i una altra a la dansa espanyola i contemporània

El Conservatori Elemental de Dansa clausura el curs 2023/24 amb una gran exhibició en el Centre Cultural

14 juny 2024
Festival fin de curso Conservatorio de Danza
Festival fin de curso Conservatorio de Danza

Les alumnes del Conservatori Elemental Municipal de Dansa de Benidorm van omplir en la vesprada d'ahir l'auditori del Centre Cultural amb motiu del Festival de Fi de Curs 2023/24 que van oferir davant nombrós públic, en la seua major part, pares, amics i familiars que no van voler perdre's l'espectacle de les joves ballarines.

La directora del Conservatori, María Jesús Francés, va recordar als presents abans d'iniciar el festival que "la dansa no és només disciplina. Ho requerix, però ensenyem molts més valors, com la companyonia, l'amistat, l'ajuda o el treball mental". Francés va recalcar que l'ensenyament que s'impartix en el centre "està basada en valors que podran aprofitar al llarg de la seua vida" i va expressar el seu desig que per al curs que ve puga incorporar-se "algun component masculí, que enguany no hem tingut cap". El festival va comptar amb l'assistència de la regidora d'Educació, Maite Moreno, acompanyada d'altres membres de la corporació local.

El programa es va dividir en dos parts. La primera, dedicada al món de Walt Disney, va estar composta per les peces 'Lliure soc' (Frozen) ballada per les alumnes de Grau Mitjà, 'Un món ideal' (Aladdin) a càrrec de les alumnes d'Iniciació, 'Què hi ha més enllà' (Vaiana) amb el segon Grau Elemental, 'Una cosa nova' (Bella i Bèstia' amb les alumnes de quart Grau Elemental, 'High King and Queen of Narnia and The Call' (Les cròniques de Narnia) amb Grau Mitjà, 'Volaràs' (Campaneta) amb primer de Grau Elemental, 'Quin festí' (Bella i Bèstia) amb Preparatori, 'Per fi veig la llum' (Rapunzel) de tercer de Grau Elemental i 'Fate and Destiny i Volaré' (Brave) amb les alumnes de Grau Mitjà.

La segona part es va compondre de peces de dansa espanyola i contemporània: 'El día que yo me muera' de Tercer i Quart de Grau Elemental, 'Fa mal el cor' d'Iniciació, 'Lo que no se da' i les alumnes de Grau Mitjà, 'Ben Bonic' amb segon de Grau Elemental, 'Lágrimas negras' amb Grau Mitjà, 'Carol of the bells' ballada per tercer i quart de Grau Elemental, 'Al roé por la escalera' amb les alumnes de Preparatori, 'Gallito' per a les de primer de Grau Elemental i va finalitzar amb 'Vencer al amor' i les alumnes de Grau Mitjà.