CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

08:39 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Junta de Govern aprova les bases de la convocatòria amb una dotació inicial de 40.000 euros

Ocupació convoca les ajudes per a nous autònoms i empreses a Benidorm en 2022

20 juny 2022
Imágen de establecimiento de Benidorm.

La Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local llança la convocatòria d'ajudes per a nous autònoms i empreses a Benidorm amb l'aprovació per part de la Junta de Govern Local (JGL) de les bases que regiran la seua concessió. Igual que l'any passat, la quantitat pressupostada per a estes ajudes ascendix a 40.000 euros.

Un dels principals objectius d'estes ajudes, segons ha indicat la regidora Mónica Gómez, és "la promoció econòmica i la creació d'ocupació a la ciutat, d'aquí ve que des de la Regidoria hàgem desenvolupat diverses línies d'actuació per a contribuir a aconseguir aqueix objectiu".

Les bases establixen que els beneficiaris de les ajudes seran els emprenedors que es donen d'alta com a treballadors autònoms, amb domicili fiscal a Benidorm, entre l'1 de gener i el 30 de setembre d'enguany. Així, els beneficiaris hauran d'haver iniciat la seua activitat econòmica entre aqueixes dates. Igualment, han de trobar-se d'alta en el cens d'obligats tributaris i en el Règim Especial de

Treballadors Autònoms abans de presentar la sol·licitud, però no hauran d'haver estat d'alta en els tres mesos anteriors a l'inici de l'activitat.

Tampoc podran haver sigut beneficiaris d'estes ajudes en qualsevol dels dos exercicis anteriors i han d'estar empadronats a Benidorm o bé sol·licitar una llicència d'obertura en un local radicat a la ciutat.

Les ajudes que es concediran oscil·laran entre els 800 euros per a autònoms amb domicili fiscal a Benidorm i empadronats o que no estiguen censats, però tramiten una llicència d'obertura a l'Ajuntament, fins als 1.200 euros per als qui s'establisquen com a autònoms a Benidorm, estiguen empadronats i tramiten una llicència d'obertura.

Les sol·licituds podran presentar-se des de l'endemà de la publicació de les bases en el BOP fins al 31 de desembre d'enguany i la presentació haurà de fer-se a través de la Seu Electrònica (https://sede.benidorm.org) juntament amb la documentació requerida.

Una comissió tècnica serà l'encarregada d'avaluar les sol·licituds i proposar l'aprovació o denegació de les ajudes, així com l'assignació de les quantitats subvencionades.

Mónica Gómez ha destacat la "sensibilitat d'este govern amb el teixit productiu local i l'emprenedoria, especialment en els moments d'incertesa i dificultats econòmiques". En aqueix sentit, Gómez ha recordat que l'any passat estes ajudes van aconseguir finalment a 139 beneficiaris i es van destinar 135.200 euros.

L'edil, d'altra banda, ha precisat que a més d'estes ajudes directes, l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local "també secunda amb altres accions la posada en marxa de nous projectes empresarials mitjançant l'assessorament constant als qui decidixen fer este pas o oferint un espai de cotreball en el qual puguen iniciar la seua activitat".

Audios relacionados
Corte voz 1 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Mónica Gómez
Audio file