CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

09:03 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El govern local porta demà a comissió una modificació pressupostària per a costejar l'IVA de la primera fase de l'obra

Benidorm planteja prorrogar el conveni amb l'SPTCV per a començar a abordar la segona fase del centre cultural

20 juny 2022
Imagen de archivo de un pleno de la Corporación

L'Ajuntament de Benidorm plantejarà al govern de la Generalitat Valenciana prorrogar el conveni per a la construcció i posada en funcionament del centre cultural per a començar a abordar la segona i última fase del projecte. Per a això, l'alcalde, Toni Pérez, elevarà al pròxim ple una proposta per a manifestar "expressament la voluntat de l'Ajuntament de prorrogar quatre anys el conveni" subscrit a la fi de juliol de 2018 amb la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV).

La proposta s'ha abordat hui en una Junta de Portaveus i en ella se sol·licita al president de la Generalitat, Ximo Puig, i a l'adreça de l'SPTCV que "adopten igual resolució" i "manifesten la seua voluntat per escrit de prorrogar el conveni". Tal com assenyala la proposta, "independentment" de quan se signe aqueixa pròrroga, és necessari que els acords d'ampliació del conveni estiguen "notificats i intercanviats abans del 31 de juliol" per a "evitar l'extinció" d'este.

En la mateixa Junta de Portaveus, l'alcalde també ha traslladat als grups de la Corporació una modificació pressupostària per a costejar l'IVA de la primera fase de l'obra del centre cultural i per a incrementar en 100.000 euros l'aportació de l'Ajuntament al Club Handbol Benidorm després de la seua classificació europea.

Esta modificació pressupostària, que demà dimarts passarà per comissió informativa i que es votarà en el ple de la setmana vinent, recull la quantia màxima que en tot cas haurà d'assumir l'Ajuntament de confirmar-se la valoració de l'obra de la primera fase remesa per l'SPTCV. Concretament, l'IVA per esta operació ascendiria a prop de 4 milions d'euros.

Amb esta modificació pressupostària, l'Ajuntament continua fent passos per a concretar els acords aconseguits la setmana passada en la Comissió Mixta de seguiment del centre cultural amb l'objectiu de posar en marxa al més prompte possible les instal·lacions incloses en la primera fase, com són els espais per als Conservatoris Municipals de Música i Dansa o la sala menor amb capacitat per al voltant de 450 butaques.