CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

13:37 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Núvols alts

O 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Estos fons reforçaran els recursos per a atendre els efectes de la Covid-19, casos de pobresa energètica i l'acolliment de refugiats d'Ucraïna

Benidorm rep de la Diputació mig milió d'euros per a incrementar els recursos de Benestar Social

20 juny 2022
Benidorm recibe de la Diputación medio millón de euros para incrementar los recursos de Bienestar Social

L'Ajuntament de Benidorm ha rebut de la Diputació Provincial d'Alacant una subvenció d'una mica més de mig milió d'euros que incrementaran els recursos de la Regidoria de Benestar Social per a prestacions extraordinàries dirigides a pal·liar els efectes de la Covid-19, casos de pobresa energètica o per a atendre l'acolliment de persones refugiades d'Ucraïna.

Esta subvenció nominativa de 502.374 euros es dividix en dos conceptes. D'un costat, la Diputació Provincial d'Alacant concedix 295.514 euros per a sufragar les despeses relatives a prestacions socials per situacions excel·lents, realitzats entre octubre de 2021 i setembre de 2022 per a minimitzar les conseqüències de la pandèmia. Dins d'este apartat s'inclouen les ajudes a domicili a persones majors amb discapacitat o situació de dependència; les ajudes per a garantir la cobertura de necessitats bàsiques de les famílies; i el reforç de personal de la Regidoria.

La segona quantia, de 206.860 euros, engloba despeses portades a cap per l'acolliment de refugiats d'Ucraïna o per a atendre situacions de pobresa energètica també d'octubre de l'any passat a la fi de setembre d'este 2022.

L'edil de Benestar Social, Ángela Llorca, ha explicat que "totes dos subvencions venen a reforçar programes d'atenció i ajudes en els quals l'Ajuntament treballa al llarg de l'any o línies d'acció posades en marxa en els últims mesos per a atendre situacions sobrevingudes com les ocasionades per la guerra d'Ucraïna".

Llorca ha recordat que "en el pressupost de 2022 hi ha una partida de 610.000 euros per a fer front a ajudes d'emergència social, ja siga per a necessitats d'alimentació, despeses d'habitatge o energia, per exemple; una quantitat que ara es veurà incrementada amb els fons aportats per la Diputació Provincial d'Alacant".

Així mateix, ha precisat que "al marge d'esta important partida d'atenció social, des de l'esclat del conflicte bèl·lic, la Regidoria ha destinat recursos econòmics a despeses urgents per a atendre persones refugiades d'Ucraïna i també per a assistir a domicili a persones que el precisaven a causa de la Covid-19".

Audios relacionados
Corte voz 1 Angela Llorca
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Angela Llorca
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Angela Llorca
Audio file