CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

07:02 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Mobilitat informa dels talls i desviaments de trànsit amb motiu de les Falles

15 març 2024
Movilidad informa de los cortes y desvíos de tráfico con motivo de las Fallas

La Regidoria de Mobilitat ha informat dels talls i desviaments de trànsit que estaran operatius en els pròxims dies amb motiu de la celebració de les Falles, i que es localitzen en les zones pròximes als punts en els quals es planten els monuments de les tres entitats festeres.

En la zona centre, per la instal·lació de la fira i monument de la Falla Els Tolls, fins al dimecres dia 20 està tancat al trànsit en sentit d'entrada el tram del carrer Tomás Ortuño entre els carrers Mart-Venus i Ondulada. Tant l'eixida de vehicles des del carrer Ondulat com des de Maravall cap El Cruce estaran operatives.

D'altra banda, en el Racó de l'Oix, també fins al dia 20 es tancarà al trànsit el tram d'Ametlla de Mar entre les avingudes Mediterrani i Madrid, punt on es localitzen el monument faller i la carpa de la falla.

Pel que fa als actes, amb motiu de l'ofrena del dilluns 18 de març, entre les 17.00 i les 19.00 hores es tallarà el trànsit des de la part baixa de l'avinguda d'Europa i el tram de Mediterrani entre este punt i la plaça de la Hispanitat.

Ja el dimarts 19 de març, dia central dels actes fallers, hi ha previst el tret de mascletaes en cadascuna de les falles a les 14.00 hores. Per este motiu, en el Racó de l'Oix romandrà tancat al trànsit entre les 06.00 i les 15.00 hores el tram de l'avinguda Mediterrani entre l'Ametlla de Mar i Castelló, sentit centre. Durant el tret de la mascletà tampoc es permetrà el pas de vehicles en este tram en sentit Racó de l'Oix.

La falla Centre llançarà la seua mascletà al carrer Tardor, per la qual cosa entre les 06.00 i les 15.00 hores quedarà sense circulació el tram entre Primavera i el pàrquing de l'Aigüera. Finalment, la falla Els Tolls realitzarà la seua mascletà en la part alta de Tomás Ortuño entre El Cruce i els carrers Ondulada i Maravall, tram que quedarà tallat entre les 06.00 i les 15.00 hores.

Ja a la vesprada, a les 18.30 hores tindrà lloc la desfilada de carrosses, que eixirà les del carrer Marqués de Comillas i que recorrerà les calles Ametlers, Mart, Venus, Russafa i Martínez Alejos fins a aconseguir l'avinguda d'Alcoi.

Així mateix, a partir de les 22.00 hores, i a causa de la cremà dels monuments de la falla Benidorm Districte Centre, no estarà permés el pas de vehicles per la plaça del Doctor Fleming.