CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

05:16 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'objectiu és aconseguir la conscienciació i sensibilització sobre l'ús responsable d'este ben escàs

Benidorm celebra el Dia Mundial de l'Aigua amb diferents activitats al llarg de la setmana

15 març 2024
Benidorm celebra el Día Mundial del Agua con diferentes actividades a lo largo de la semana

L'Ajuntament de Benidorm i l'empresa concessionària de Cicle de l'Aigua, Hidraqua, han organitzat diverses accions de conscienciació i sostenibilitat emmarcades en el Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el pròxim 22 de març. Estes iniciatives donen principi el 18 de març i culminen el mateix divendres 22.

Entre les accions, es duran a terme tallers de sensibilització i sostenibilitat per a escolars de Benidorm. A través de la representació de la 'Gota Viatgera' en la Sala d'actes de l'Ajuntament, al voltant de 400 escolars de 3r i 4t de primària coneixeran el cicle integral de l'aigua el dimecres 20. Així mateix, la plaça de SS. MM. els Reis d'Espanya es convertirà en l'escenari d'un complet joc d'escapada on, pista a pista, alumnes de cursos de 4t a 6é de primària coneixeran com realitzar un ús responsable de l'aigua.

No sols els escolars del municipi coneixeran la importància de fer un bon ús de l'aigua, el Consell Veïnal de Benidorm, així com diferents membres de la corporació municipal visitaran divendres que ve 22 de març les instal·lacions de l'Estació de Tractament d'Aigua Potable (ETAP). Este recorregut per l'ETAP també comptarà amb una sessió informativa sobre qualitat de l'aigua amb la xarrada 'Un got d'aigua de l'aixeta, per favor'.

En definitiva, un conjunt d'activitats al llarg de tota la setmana que permetrà a diferents sectors de Benidorm conéixer un poc més sobre sostenibilitat, cicle integral de l'aigua, així com de la qualitat d'un bé escàs que cal cuidar i tractar de manera responsable.