CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

02:17 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'ha realitzat un clos perimetral del barranc existent, plantada d'una nova tanca de baladres, més arbrat i millores en la zona recreativa

Benidorm culmina l'adequament en superfície de l'entorn de l'avinguda Beniardà després del soterrament

15 març 2024
Benidorm culmina el adecentamiento en superficie del entorno de la avenida Beniardá tras el soterramiento de la vía

L'Ajuntament de Benidorm ha realitzat en els últims mesos algunes actuacions per a endreçar l'entorn de l'avinguda Beniardà en el tram més al nord una vegada van finalitzar les obres de soterrament de l'avinguda. Amb estes actuacions es pretén millorar la imatge d'una via amb un important trànsit per als vianants i ciclista, a més de ser un dels principals accessos a Benidorm en automòbil.

Els regidors de Participació Ciutadana, Espai Públic, Parcs i Jardins i Neteja Viària, Ana Pellicer, Francis Muñoz, José Ramón González de Zárate i Luis Navarro, respectivament, s'han reunit hui amb veïns de la zona i representants del Consell Veïnal per a explicar-los les accions dutes a terme en una nova jornada de la campanya setmanal 'A peu de carrer'.

Així, l'edil Francis Muñoz ha ressaltat el nou clos de 350 metres lineals que s'ha col·locat perimetralment al barranc existent per a dotar de major seguretat al trànsit per eixa zona. Un clos que va des de l'àrea recreativa fins a l'entrada de l'ETAP, que substituïx a l'anterior, molt deteriorat.

De la mateixa manera també s'ha procedit a condicionar el parc annex al Lavandí, en el qual hi ha una zona de petanca, bancs i elements biosaludables. "Ací també s'ha col·locat una tanca vegetal amb baladres que una vegada cresca tindrà un port d'entre mig metre i un metre" ha indicat Muñoz, que precisava a més que "s'ha plantat arbratge de l'espècie mèlia en els escocells existents per a donar més realç si cap al procés de renaturalització".

El regidor ha assenyalat que la finalitat d'estes accions és "posar en valor este passeig que es troba entorn del parc del Moralet, un pulmó verd molt important, i que en un futur no gaire llunyà serà un gran bulevard pel qual els ciutadans puguen arribar caminant al centre comercial". Muñoz també ha revelat que estes millores s'han realitzat "una vegada acabades les obres del soterrament de l'avinguda Beniardà per a deixar en les millors condicions l'entorn en superfície d'esta via.

Indicar, d'altra banda, que divendres que ve la campanya 'A peu de carrer' visitarà l'ETAP juntament amb els membres del Consell Veïnal, dins dels actes organitzats amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, la celebració de la qual és el divendres 22 de març.

Audios relacionados
Francis Muñoz - Corte 1
Audio file
Francis Muñoz - Corte 2
Audio file