CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

21:02 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La trobada ha comptat amb la participació d'Hosbec, Avive, Jovempa-Marina Baixa, Aptur, Aico, Abreca-Cobreca i Memba

L'edil d'Ocupació aborda amb les principals associacions empresarials propostes per a millorar l'ocupabilitat

05 febrer 2024
La edil de Empleo aborda con las principales asociaciones empresariales propuestas para mejorar la empleabilidad

L'Ajuntament de Benidorm s'ha reunit este dilluns amb les principals associacions empresarials de la nostra ciutat per a plantejar i sentir diferents propostes amb les quals millorar l'ocupabilitat en el nostre municipi. La reunió ha estat presidida per la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, i en la mateixa han participat la secretària general de la patronal turística Hosbec, Maite García; el president de Jovempa-Marina Baixa, Alejandro Gómez; la presidenta de l'Associació d'Agències de Viatge (Avive), Débora Carretero; així com representants de l'Associació d'Apartaments Turístics (Aptur), l'Associació Independent de Comerciants (Aico), l'Associació de Bars, Restaurants i Cafeteries (Abreca-Cobreca) i l'Associació per al Desenvolupament de les Dones Emprenedores (Memba-Marina Baixa).

La regidora d'Ocupació ha explicat que la trobada ha servit per a "establir una línia de diàleg entre les associacions més representatives del nostre teixit empresarial i conéixer les seues necessitats i propostes", amb l'objectiu de "planificar una agenda amb totes les activitats i formacions a desenvolupar enguany".

Així mateix, Mónica Gómez ha indicat que, fins ara, "es mantenien reunions sectorials amb cadascuna de les associacions, però no amb totes en conjunt", un canvi que ara permetrà "tindre una visió més àmplia i poder compartir iniciatives entre tots".

Durant la trobada, tots els participants han comentat "la bona setmana" d'activitat econòmica que han tingut en els seus respectius sectors per la celebració del Benidorm Fest. A més, han agraït al Consistori la seua implicació tant en este com en altres esdeveniments que s'han organitzat a la ciutat durant el mes passat, entre ells el Mundial de Ciclocròs, i també en diferents activitats relacionades amb la formació i l'ocupació.

Mónica Gómez ha recordat que, "encara que Benidorm s'ha recuperat molt bé i està ja en nivells per damunt dels previs a la pandèmia, des de l'Ajuntament continuem treballant per millorar els índexs i les condicions de l'ocupació i per ajudar als candidats a un lloc de treball perquè tinguen la millor formació possible".

A més d'escoltar les propostes de les diferents associacions, també s'ha donat a conéixer a totes elles el treball que fa l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local com a mediador entre ocupadors i aspirants. Finalment, la regidora els ha convidat a participar en la Mesa local d'Ocupació, que es reunirà el pròxim 13 de març.