CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

21:09 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

És una iniciativa conjunta d'Educació i Seguretat Ciutadana que pretén millorar les relacions entre xiquets i animals

La Unitat K9 de la Policia Local visita a partir de hui tots els col·legis de Benidorm

05 febrer 2024
La Unidad K9 de la Policía Local visita a partir de hoy todos los colegios de Benidorm

Després de recórrer les Escoles Infantils Municipals (EIM) de Benidorm, i donar a conéixer als alumnes de primer cicle d'Educació Infantil, la Unitat K9 (Canina) de la Policia Local de Benidorm ha iniciat hui la segona fase del projecte amb alumnes d'Educació Primària, a partir dels sis anys.

Els regidors d'Educació i Seguretat Ciutadana, Maite Moreno i Jesús Carrobles, han acompanyat als agents d'esta peculiar 'patrulla canina' en la seua visita al CEIP Leonor Canalejas, la primera de la segona fase de la campanya divulgativa que té previst finalitzar el mes vinent de març, després de recalar en els 14 centres escolars de la ciutat.

Hanko i Kili, un mascle i una femella, integrants de la Unitat K9, són els protagonistes. Tots dos han sorprés alumnes i docents per la seua perícia, obediència i saber estar, la qual cosa no seria possible sense el treball constant dels agents i, alhora, entrenadors, amb els qui compartixen la major part del temps prestant els seus servicis a la ciutat.

L'objectiu d'esta iniciativa, ha recordat Moreno, és que l'alumnat "puga conéixer la manera en què els gossos es comuniquen entre si i amb l'ésser humà" perquè aprenguen "a interpretar el llenguatge" dels cans i millorar així "les relacions entre xiquets i animals".

Per part seua, Jesús Carrobles ha precisat que les activitats tenen una duració de "al voltant de 45 minuts", que en cada sessió "poden participar un parell d'aules, aproximadament uns 50 menors" i que "únicament" el centre ha de posar a la disposició de la Unitat K9 "una sala amb un projector, en la qual es puga realitzar la xarrada i els gossos mostren les seues habilitats".