CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

19:16 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El viatge està organitzat per la comunitat parroquial de Sant Jaume i Santa Anna, amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Comissió de Festes Majors Patronals

La patrona de Benidorm retorna este dissabte la visita a la Mare de Déu dels Desemparats

16 octubre 2018
La patrona de Benidorm devuelve este sábado la visita a la Mare de Déu dels Desamparats

La patrona de Benidorm, la Verge del Sofratge, tornarà este dissabte, 20 d'octubre, a València, 70 anys després del seu primer viatge a la capital del Túria. Amb esta visita correspon a la patrona de València, que recentment es va traslladar a Benidorm i va romandre en la parròquia de Sant Jaume i Santa Anna durant una setmana. El viatge està organitzat pel Consell parroquial de l'església de Sant Jaume i Santa Anna, amb la col·laboració de l'Ajuntament i de la Comissió de Festes Majors Patronals.

L'alcalde, Toni Pérez, i el regidor de Festes, Jesús Carrobles, acompanyaran a la patrona en el seu desplaçament a València al costat de la Comissió de Festes, les Reines i Dames, la comunitat parroquial de Sant Jaume i Santa Anna i les Cambreres de la Mare de Déu, entre altres. Almenys sis autobusos es desplaçaran fins a València.

La comitiva de Benidorm realitzarà una xicoteta romeria i ofrena de flors a la patrona de València, després de la qual el vicari de la parròquia de Sant Jaume i Santa Anna, Estanislao Trives, oficiarà una missa en la basílica de la capital.