CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

15:33 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'esdeveniment pretén incentivar la seua participació i implicació en el desenvolupament de les polítiques locals en este àmbit

Joventut organitza l'III 'Fòrum Jove' com a lloc de debat sobre les necessitats i problemes dels joves de Benidorm

20 novembre 2023
Foro Joven

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm ha organitzat per al pròxim 1 de desembre la tercera edició del Fòrum Jove, que es desenvoluparà a la sala de premsa de l'Ajuntament. La finalitat d'este esdeveniment és constituir "un lloc de trobada i debat, de periodicitat anual, sobre les necessitats, problemàtiques i recopilació d'opinions dels i les jóvens de Benidorm", segons ha explicat la regidora de Joventut, Ana Soliveres. La trobada pretén a més, ha indicat, "incentivar la seua participació i implicació en el desenvolupament de polítiques locals en este àmbit".

En el Fòrum Jove es formaran diferents taules de treball en les quals s'abordaran problemàtiques o necessitats amb les seues possibles solucions o suggeriments. Així, les taules de treball analitzaran qüestions com la comunicació juvenil i xarxes, l'autonomia juvenil, jóvens en acció, participació juvenil i compromís juvenil. Per a la seua organització s'ha comptat des del començament amb associacions i entitats, així com amb jóvens interessats.

El Fòrum començarà a les 18 hores amb la recepció i benvinguda als assistents. A les 18.15 es parlarà del pla Jove de Benidorm. Un quart d'hora després es formaran les taules de treball i a les 19.30 hores s'exposaran les conclusions i es procedirà al tancament d'este. Poden assistir tots els jóvens que ho desitgen.