CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

14:02 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Grups de treball exploren solucions per als usuaris amb necessitats d'accés en matèria de transport

Benidorm treballa per a avançar en l'accessibilitat en els transports turístics de la ciutat

20 novembre 2023
Benidorm trabaja para avanzar en la accesibilidad en los transportes turísticos de la ciudad

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria de Turisme, està treballant en un projecte sobre l'accessibilitat en transports turístics de la ciutat, una actuació que s'enquadra en el Pla Estratègic de Turisme Accessible de Benidorm.

Este treball es fa de manera conjunta amb l'àrea Tur4All, turisme accessible enImpulsa Igualdad (antigament Predif).

Amb eixe motiu s'ha celebrat en l'edifici Torrejó un grup de treball participatiu amb empreses i entitats oferents de serveis de transport a Benidorm. Amb estes reunions es pretén generar grups de treball heterogenis que ajuden a concretar les necessitats vinculades als usuaris amb necessitats d'accés en matèria de transport, tant en el terreny turístic com en el de la població resident, així com les possibles oportunitats i solucions a les debilitats que puguen trobar-se.

Els resultats que es deriven d'estes taules de treball es traslladaran en forma d'accions, propostes i indicadors que milloren la qualitat del servei de transport en el municipi i que al mateix temps puguen millorar l'experiència i qualitat del destí en conjunt. En eixe sentit, està previst que se celebre un altre grup de treball abans de finalitzar enguany.

El Pla Estratègic de Turisme Accessible de Benidorm establix cinc objectius: la millora de les condicions d'accessibilitat a l'oferta turística; la gestió de l'accessibilitat en l'àmbit turístic amb recursos humans i tècnics i involucrant al sector privat; la conscienciació i professionalització a través de la sensibilització per a visibilitzar la necessitat d'accessibilitat, incloent-hi formació i material formatiu; la millora de la competitivitat creant autèntics productes turístics universalment accessibles; i, finalment, la promoció i millora del posicionament.

Benidorm sempre ha expressat la seua voluntat política per a donar compliment a la Llei d'Accessibilitat Universal i d'anar més enllà en adaptar els seus productes turístics per a convertir-se en un destí de primera qualitat en matèria d'accessibilitat.