CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

23:20 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Espai d'Art de l'Ajuntament de Benidorm acull la mostra, que a partir del dia 24 es vorà en nombrosos opis distribuïts per tota la ciutat

Alumnes d'Arts Plàstiques de l'IES Pere Maria Orts i Bosch denuncien la violència contra les dones en una exposició

20 novembre 2023
Carteles de la violencia de género

L'Espai d'Art de l'Ajuntament de Benidorm acull des d'este dilluns una exposició de cartells contra la violència masclista que han sigut elaborats per l'alumnat de segon de Batxillerat Artístic de l'institut Pere Maria Orts i Bosch, dins dels actes del Dia Intenacional per l'Eliminació de la Violència contra la Dona, que es commemora el 25 de novembre. Els edils d'Igualtat, Ángela Zaragozí, i de Cultura, Jaime Jesús Pérez, al costat de l'equip directiu del centre, han sigut els encarregats d'inaugurar la setena edició d'esta 'Mostra de Cartells contra la Violència de Gènere', en la qual han col·laborat el Consistori, la Diputació Provincial d'Alacant i el departament d'Arts Plàstiques d'este IES.

La mostra es compon per un total de quinze cartells, elaborats pels estudiants en format publicitari i l'objectiu del qual és denunciar les diferents formes de violència que patixen habitualment moltes dones: des de l'agressió física com a tal a altres tipus de violència com poden ser la tracta, el control, els judicis sobre la seua vestimenta o la seua manera de maquillar-se, les desigualtats en diferents camps professionals o la incomprensió que encara generen qüestions biològiques tan naturals com la menstruació, segons ha explicat Pau Rodrigo, el professor encarregat de coordinar el projecte.

la regidora d'Igualtat ha agraït "interés que cada any mostren els alumnes per participar en este projecte", sobre el qual ha destacat que "cada any adquirix més nivell i desperta més interés i visibilitat". En este punt, Zaragozí ha destacat que, a més del vestíbul de l'Ajuntament, els cartells s'exposaran a partir del pròxim divendres, 24 de novembre, en nombrosos 'opis' distribuïts per tota la ciutat, on estaran exposats fins al 4 de desembre. "I a més, les mostres d'anys anteriors viatgen a altres instituts, tant de la nostra localitat com d'altres poblacions de la comarca, la qual cosa dona compte de la qualitat de les obres i de la seua capacitat per a traslladar este missatge contra la violència masclista a centenars de jóvens", ha agregat l'edil.

Ángela Zaragozí ha convidat la ciutadania a visitar els cartells d'esta exposició i ha recordat que l'objectiu d'esta és "generar conscienciació en una qüestió tan important i tan dolorosa com és la violència contra la dona".

Dins dels actes que s'han organitzat esta setmana amb motiu del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra la Dona, este dimarts, 21 de novembre, es desenvoluparà un taller sobre violència de gènere en el centre social Jelena dirigit a usuaris del SASEM des de les 11.30 fins a les 13.00 hores. A la vesprada, a les 18.00, hi ha programat un espectacle d'animació infantil amb el títol 'Basta! Stop violència de gènere' que tindrà lloc a la Biblioteca Central.

Audios relacionados
Corte voz 1 Angela Zaragozí
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Pau Rodrigo
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Angela Zaragozí
Audio file