CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

03:50 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament beca la participació de 42 alumnes de les bandes de Benidorm i del Conservatori Municipal de Música 'José Pérez Barceló'

El Curs i el Concurs Internacional de Música de Benidorm arranquen este diumenge amb més d'un centenar d'alumnes de 6 països

01 juliol 2022
Imágen de un músico tocando el piano.

El Curs i el Concurs Internacional de Música de Benidorm, que complixen la seua 33a i 23a edició respectivament, arranquen este diumenge, 3 de juliol, amb la participació de més d'un centenar d'alumnes de sis països: Espanya, Polònia, Itàlia, Anglaterra, Qatar i el Kazakhstan.

El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, ha assenyalat que "una vegada més, gràcies a este Curs Internacional, Benidorm es convertix en un referent de la música fora i dins de les nostres fronteres, propiciant la formació al més alt nivell". Pérez ha incidit en què este Curs "és una oportunitat única per a l'alumnat participant, ja que durant sis dies rebran classes de mestres consagrats de diferents especialitats musicals, aprofundint així en la seua formació".

Concretament, en esta edició del Curs compta amb les especialitats instrumentals de violoncel, piano, trompeta, violí, saxofon i marimba, que seran impartides pels mestres Michal Dmochowski, Angel Sanzo, Luis González, Savva Fatkulin, Simón Diricq i Conrado Moya. Este planter de professors estarà acompanyat pels pianistes Graham Jackson, Pepe Gallego, Francisco Martí i Liza Yaroshinskaia.

Pérez ha explicat que "justament amb l'objectiu de donar suport a la formació de les noves generacions de músics locals, l'Ajuntament beca parcialment o íntegrament l'assistència de 42 participants de la nostra ciutat, que o bé formen part d'alguna de les nostres tres bandes de música o bé cursen els seus estudis en el Conservatori Municipal de Música 'José Pérez Barceló'".

Com ha subratllat l'edil, "a més de per a l'alumnat, el Curs és també una oportunitat per al públic, que des del 3 al 8 de juliol podrà gaudir dels concerts a càrrec de professors i alumnes que se celebraran en la Sala d'actes de l'Ajuntament, començant este diumenge amb el recital inaugural que oferirà Víctor Pellicer, el guanyador de l'anterior edició, que es va desenvolupar en l'especialitat de saxofon".

Concurs Internacional de Música

El Concurs Internacional de Música d'enguany està dedicat a la marimba i en ell poden participar els alumnes inscrits en el Curs Internacional de Música en la modalitat d'actius. Els estudiants competiran pel primer premi, Premi Especial de l'Ajuntament de Benidorm, consistent en la contractació per a l'execució del Concert d'Obertura del Curs de 2023, un concert a l'Escola Superior de Música d'Alt Rendiment (ESMAR) de València i un paquet de baquetes de Marimba One de la sèrie Conrado Moya, donat per Marimba Festiva.

El segon premi consistirà en un val de 500 euros en material musical donat per la botiga d'instruments Consolat de Mar de Benaguasil (València) més un segon lot de baquetes. El tercer, 200 euros de partitures i llibres de l'especialitzada Editorial Piles, també de València, més 200 en material musical donats per NEOMúsica de Bunyol. A tots els premiats, a més, se'ls entregarà un diploma acreditatiu.

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Jaime Jesús Pérez
Audio file