CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

13:40 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La iniciativa, promoguda al costat de la Fundació Bromera, pretén incentivar la lectura des dels comerços locals, als quals s'entreguen lots de llibres perquè els oferisquen als seus clients

Comerç i Patrimoni Històric estrenen en el Mercat Municipal la campanya d'animació lectora 'Espera llegint'

06 febrer 2023
Patrimonio HIstórico

Les Regidories de Comerç i Patrimoni Històric i Cultural han estrenat en el Mercat Municipal una nova campanya d'animació lectora, 'Espera llegint', iniciativa promoguda al costat de la Fundació Bromera. Els edils de les dos àrees, Lorenzo Martínez i Ana Pellicer, han explicat que "amb esta campanya es fomenta i incentiva la lectura des del comerç local, que al seu torn oferix als seus clients un servici 'extra', en donar-los la possibilitat de llegir un llibre mentre esperen a ser atesos".

La dinàmica de la campanya és molt senzilla. Els establiments participants reben un expositor amb un lot de llibres, que posen a la disposició dels clients, de manera que estos puguen amenitzar el seu temps d'espera llegint alguna de les obres. "Es tracta de fer eixa espera un moment més productiu, dedicant eixe temps a un hàbit tan saludable per a la ment i l'ànim com el de la lectura", han indicat.

Martínez ha detallat que "iniciem 'Espera llegint' en el Mercat Municipal, que és el millor aparador per a donar visibilitat a la campanya a l'ésser un centre neuràlgic de trobada i compres, pel qual cada dia passen milers de persones".

Per part seua, Pellicer ha traslladat que "encara que arranquem esta campanya en el nostre Mercat Municipal, l'objectiu és estendre-la a tots els comerços i establiments de servicis de la ciutat que ho desitgen". De fet, "a penes uns dies després de la posada en marxa d''Espera llegint', hi ha ja sis establiments que ens han demanat adherir-se", als quals "d'ací a poc" se'ls entregarà l'expositor i el lot de llibres de la campanya.

Els negocis interessats a adherir-se a la iniciativa i disposar del seu expositor i lot de llibres poden contactar amb la Regidoria de Comerç a través del correu electrònic comercio@benidorm.org o en el telèfon 966815443, o bé amb la Biblioteca Central en el 965855098 o a través del mail biblioteca@benidorm.org.

Concretament, l'expositor que es facilita als comerços, il·lustrat per l'artista Alba López Soler, compta amb onze llibres de les col·leccions 'Llegir en valencià' de Bromera. "Són relats breus d'escriptors i escriptores valencianes, amb cobertes dissenyades també per il·lustradors de la Comunitat", ha precisat la regidora de Patrimoni Històric.