CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

02:34 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La previsió és implantar altres 40 places més en les pròximes setmanes

L'Ajuntament habilita 40 places gratuïtes per a estacionament de motocicletes i ciclomotors en l'aparcament de l'Aigüera

06 febrer 2023
Parking motos

L'aparcament públic de l'Aigüera, que el passat 2 de febrer va iniciar la gestió per part de l'Ajuntament, ha habilitat 40 places d'estacionament per a motocicletes i ciclomotors. Així ho ha avançat hui el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, que l'ha assenyalat com "una novetat important".

Les noves places es troben localitzades al costat de les rampes de pujada i baixada del pàrquing, una zona en la qual no podien aparcar vehicles a causa de les seues dimensions. "Ara mateix hem preparat 40 aparcaments de motocicletes i ciclomotors a la disposició de la ciutadania, de les persones que venen a treballar al centre de la ciutat o d'aquells que venen a passejar i visitar els comerços".

González de Zárate ha insistit que "és un servici completament gratuït" i ha avançat també que ara s'han habilitat 40 places "però en dos setmanes seran altres 40 més".

L'edil, no obstant això, ha remarcat que les motocicletes han d'aparcar "només en la zona habilitada" i en cap cas en les places dels vehicles de quatre rodes. L'ajuntament té disponibilitat per a implantar un nombre major de places, "però primer volem vore el funcionament".

D'altra banda, el regidor de Mobilitat ha recordat que amb la nova gestió pública les tarifes s'han rebaixat de manera que l'hora d'estacionament ha quedat establida en 1,90 euros amb caràcter general. No obstant això, els posseïdors de la targeta de resident només pagaran 1,20 euros/hora.

A més, hi ha altres reduccions i bonificacions. Els clients que compren en establiments de la zona centre per valor de 20 euros o més tindran una hora gratis d'aparcament i aquells que s'allotgen en hotels, hostals, pensions o apartaments turístics del centre només abonaran 1,50 euros/hora per aparcar en el pàrquing.

Audios relacionados
José Ramón González de Zárate - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
José Ramón González de Zárate - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
José Ramón González de Zárate - Corte 3
Audio file
Audios relacionados
José Ramón González de Zárate - Corte 4
Audio file