CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

06:45 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament incorpora la geolocalització per a facilitar l'accés a les més de 7.000 places dels seus aparcaments dissuasius

Com aparcar gratis a Benidorm des de l'ordinador o el mòbil?

10 febrer 2023
¿Cómo aparcar gratis en Benidorm desde el ordenador o el móvil?

El regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, ha anunciat hui la posada en servici d'esta "nova eina" que serà "de gran ajuda per a donar a conéixer les més de 7.000 places d'estacionament gratuït" repartides per tota la ciutat.

"Des de la pàgina d'inici –ha explicat el regidor– de la web municipal [www.benidorm.org], des d'un ordinador o telèfon mòbil, es pot accedir al llistat d'estacionaments". Una vegada allí, a l'usuari se li oferix un plànol de la ciutat on s'indica la situació dels estacionaments i "una fitxa descarregable de cadascun d'ells" i les seues indicacions que "es complementen" amb un enllaç a Google Maps, compatible amb els sistemes de navegació "que tots portem en els nostres vehicles o telèfons mòbils". Des d'ell "podrem accedir sense problemes" a l'estacionament.

Per a donar a conéixer esta utilitat, la Regidoria ha llançat una campanya a través de les pantalles informatives repartides per tota la ciutat que es complementa amb accions en xarxes socials i la col·locació de cartells en edificis públics.

González de Zárate ha incidit en l'aposta de Benidorm per "una gran xarxa d'estacionament gratuït que facilite l'accés a la ciutat i amiga del conductor" i al temps "donar la prioritat als vianants". Per això "s'han condicionat els prop de 40 aparcaments" distribuïts des de la Cala al Racó, actuant i endreçant espais diàfans en sòl públic, o privat "gràcies a acords amb els seus propietaris" per a reconvertir-los en llocs "segurs on estacionar els nostres vehicles".

Gratis al centre en bus

L'aposta per la "mobilitat sostenible", de l'Ajuntament es complementa amb el servici gratuït d'autobús que es presta des dels aparcaments dissuasius situats en Francisco Llorca Antón (Estació d'Autobusos) i avinguda de Cuba (Via Parc). "En estacionar el vehicle –ha agregat González de Zárate– l'usuari pot obtindre un títol de transport gratuït d'anada i tornada que li permet traslladar-se al Centre o al Racó de l'Oix en els autobusos de línia que tenen una mitjana de pas de quinze minuts".