CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

18:16 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

NO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El tram entre els carrers París i Londres, ja en execució, ha sigut visitat hui per l'alcalde

Benidorm inicia la primera fase de la renovació d'infraestructures en l'avinguda Montecarlo

10 febrer 2023
Avenida de Montecarlo

La primera fase de l'obra de renovació d'infraestructures d'aigua potable i sanejament de l'avinguda Montecarlo, en el Racó de l'Oix, ja està en marxa. Esta primera fase, que va començar la setmana passada, comprén el tram que discorre entre els carrers París i Londres, que és el que més problemes presentava en l'àmbit d'infraestructures hidràuliques, servicis, telecomunicacions, enllumenat, arbratge i accessibilitat.

Els treballs han sigut visitats este matí per l'alcalde Toni Pérez, acompanyat pels regidors d'Espai Públic i Participació Ciutadana, José Ramón González de Zárate i Ana Pellicer, i dels tècnics responsables de l'obra. La intervenció global suposa actuar en uns 500 metres lineals des del carrer París fins al carrer Berlín i compta amb un pressupost total d'1.119.211,31 euros.

El calendari dels treballs establix que estos es desenvoluparan en tres fases "amb la finalitat de generar les menys molèsties possibles" ha explicat Toni Pérez. Es tracta, ha dit, "d'una actuació molt demandada pels veïns del Racó de l'Oix i la que més ganes teníem d'escometre". De fet, l'alcalde ha indicat que s'ha iniciat ara "perquè a causa dels problemes de subministrament dels últims mesos, no volíem començar sense tindre tot el material apilat i disponible i la maquinària necessària".

L'obra comportarà la renovació de les conduccions d'aigua potable, clavegueram, xarxa d'aigües pluvials i regenerades, per la qual cosa "cal col·locar les canonades en tota l'extensió de l'obra i això comporta actuar tant en la calçada com en les voreres".

Els treballs en tota l'avinguda, amb les tres fases previstes, tenen un termini d'execució de deu mesos. A més de renovar les infraestructures hidràuliques la intervenció també actuarà en l'enllumenat, amb la instal·lació de 23 lluminàries 'led' dins del programa de l'IDAE.

Igualment, es procedirà a la pavimentació de calçada i voreres amb formació d'orelletes per als vianants a les cantonades i zones d'encreuament de calçada per a millorar la visibilitat dels vianants en els encreuaments. També es renovaran els escocells, s'instal·larà nou mobiliari urbà, es renovarà de la senyalització vertical i s'ampliarà l'arbratge viari.

Quant a les voreres, estes "seran totalment noves i adaptades a la normativa d'accessibilitat", de manera que al final de l'obra "haurem acabat amb els problemes d'accessibilitat gràcies a la creació de rampes i passos de zebra" ha detallat l'alcalde. Dins del projecte es contempla a més que el carrer tinga caràcter de via ciclista i que mantinga el nombre d'aparcaments actual.

Respecte al trànsit, s'ha tractat de no realitzar moltes modificacions i deixar garantit l'accés als guals en funció del desenvolupament de l'obra.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file