CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

13:29 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Núvols alts

O 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El tècnic de tenis va oferir ahir la conferència 'Tot es pot entrenar', organitzada per Jovempa i el Club d'Opinió amb el suport de la Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local

Toni Nadal aborda a Benidorm la importància de la resiliència en el desenvolupament i èxit professional

10 febrer 2023
Conferencia Toni Nadal

Toni Nadal, entrenador de tenis i tècnic durant vint-i-set anys del gran Rafa Nadal, va abordar ahir en una conferència a Benidorm la importància de la resiliència per a aconseguir un millor desenvolupament professional i com a clau per a aconseguir l'èxit. Una conferència titulada 'Tot es pot entrenar', que es va celebrar a l'Hotel Bali, que va assolir pràcticament aforament complet i que van organitzar conjuntament Jovempa i el Club d'Opinió amb el suport de la Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local.

Entre els assistents a esta cita estaven l'alcalde, Toni Pérez; la regidora d'Ocupació, Mónica Gómez; els presidents del Club d'Opinió i Jovempa, Manuel Ciges i Ramón Soriano; membres de la Corporació; i socis de totes dos entitats.

A partir de la seua experiència com a entrenador, l'actual director tècnic esportiu de la Rafa Nadal Academy va assegurar que "la millora és sempre necessària i possible", que "l'únic fracàs és no donar-lo tot i no intentar-lo" i va sostindre que és indispensable deixar un espai "per a l'autocrítica", tindre "actitud" i constància.

Així mateix, va incidir que dins d'una trajectòria esportiva, empresarial o vital el que marca la diferència és "la resiliència", la capacitat de, "en els moments difícils, reafirmar-se", "sobreposar-se" i "lluitar" amb "il·lusió, confiança i esperit guanyador" sabent "qui eres i cap a on vols anar".

Al final de la conferència, l'alcalde va entregar a Toni Nadal un exemplar de 'L'encant de Babel. De les geografies i històries de Benidorm', d'Albert Alcaraz i de l'humorista gràfic José Rubio Malagón. Una obra, va sostindre Toni Pérez, amb la qual descobrir i conéixer l'essència i trajectòria de Benidorm, ciutat que al llarg de la seua història ha sigut exemple de "resiliència".