CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

19:03 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Dos dones de quaranta-sis anys assassinades a Santa Cruz de Tenerife i Cadis

Benidorm ret homenatge a les dos primeres víctimes de la violència masclista de 2023

10 gener 2023
Minuto de silencio en el Ayuntamiento de Benidorm.

L'Ajuntament de Benidorm ha convocat este migdia un minut de silenci per a condemnar els dos primers assassinats masclistes confirmats per la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere de 2023. L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat de l'edil d'Igualtat, Ángela Zaragozí, han encapçalat la concentració silenciosa que ha mostrat, una vegada més, el més ferm rebuig a esta xacra social per part de la Corporació municipal.

En esta ocasió s'ha homenatjat dos dones, totes dos de quaranta-sis anys. La primera de la localitat de Tenerife d'Adeje, suposadament pel seu exmarit de 44, tenia quatre fills menors d'edat. La segona, al Puerto de Santa Maria (Cadis), per la seua parella, de quaranta anys, deixa una filla menor d'edat. Tots dos homes han sigut detinguts i es troben a disposició judicial.

Estos són els dos primers casos de víctimes de la violència de gènere a Espanya de 2023. Des de 2003 són ja 1.184 les dones assassinades per este motiu al nostre país.

La Regidoria d'Igualtat recorda que l'Ajuntament de Benidorm disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, reitera una vegada més, que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.