CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

23:16 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

O 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Està previst que finalitzen en deu dies per a donar pas a les proves tècniques

Inicien al Palau d'Esports els treballs de muntatge del Benidorm Fest 2023

10 gener 2023
Benidorm Fest 2023

Este matí ha començat el muntatge dels escenaris en els quals se celebrarà la segona edició del Benidorm Fest, unes labors que es duen a terme a l'interior del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm i que es prolongaran durant els pròxims dies fins poc abans de la celebració del certamen.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha visitat este matí la instal·lació per a comprovar 'in situ' l'avanç dels treballs i l'ha fet acompanyat pel regidor d'Esdeveniments, Jesús Carrobles, la d'Esports, Mariló Cebreros, i l'edil d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate.

De moment ja s'ha instal·lat al llarg del pavelló el sòl especial per a protegir la tarima i demà començarà el muntatge dels escenaris. Hui també s'inicia el muntatge de la il·luminació i s'han delimitat ja algunes zones i posat en marxa les restriccions d'accés per a vehicles.

La previsió és que en deu dies hagen finalitzat estos treballs per a començar les proves tècniques a partir del 20 de gener.

Esta segona edició del Benidorm Fest començarà el diumenge 29 amb una jornada denominada d''Opening'. Enguany són 18 els artistes que participaran en l'esdeveniment, de manera que en cada semifinal actuaran nou d'ells. La primera semifinal tindrà lloc el dimarts 31 de gener i la segona l'endemà passat, el dijous 2 de febrer. La gran final serà el dissabte 4 de febrer amb la participació dels huit millor classificats. D'ací eixirà l'artista que representarà a Espanya en el pròxim festival d'Eurovisió. En total, RTVE va rebre 876 cançons per a prendre part al Benidorm Fest 2023.

L'èxit del certamen està garantit com el demostra el fet que les entrades es van esgotar al cap de pocs segons del seu llançament. En esta ocasió els conductors del Benidorm Fest seran Inés Hernand, que repetix, i que estarà acompanyada per Rodrigo Vázquez i Mónica Naranjo.