CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

13:17 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La ciutat va recuperar al juliol i agost més de 460.000 quilos de vidre amb motiu de la campanya Banderes Verdes

Benidorm rep l''Iglú Verd' d'Ecovidrio per superar el repte de recollida d'envasos de vidre

11 novembre 2021
Recogida iglú Ecovidrio

L'Ajuntament de Benidorm ha rebut hui de mans d'Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió de reciclatge d'envasos de vidre, el guardó de l''Iglú Verd' per haver superat el repte de recollida selectiva de vidre establit en la campanya Banderes Verdes que es va desenvolupar en els mesos de juliol i agost.

En total, 328 bars i restaurants de Benidorm van participar en la campanya amb l'objectiu d'incrementar els nivells de recollida i mobilitzar al sector hostaler. En els dos mesos de campanya es van recuperar en la localitat 461.037 quilos d'envasos de vidre.

L'acte de lliurament del guardó, en l'Alcaldia, ha comptat amb la presència de l'alcalde Toni Pérez, de la regidora de Medi Ambient Mónica Gómez i del gerent de zona d'Ecovidrio, Roberto Fuentes.

Durant l'acte s'ha posat de manifest l'"impacte dels turistes britànics" en la recollida d'envasos de vidre, com han demostrat les dades. Segons ha traslladat Ecovidrio, la recollida ha crescut un 120% a l'octubre d'enguany respecte a octubre de 2020.

Les dades de l'entitat indiquen que els ciutadans de Benidorm van reciclar en tot l'any 2020 fins a 1.751.120 quilos de residus d'envasos de vidre, la qual cosa suposa 24,9 quilos per habitant
La campanya, en la qual Benidorm sempre ha tingut un paper protagonista, s'havia marcat el repte de superar el volum anual de recollida en comparació amb l'any anterior.