CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

07:24 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La subvenció de l'IDAE permetrà renovar l'enllumenat amb llums led i traslladar tots els fanals a la vorera pública

Benidorm escomet obres de millora d'accessibilitat en les avingudes Marina Alta i Baixa

11 novembre 2021
'A pie de calle' La Cala

L'Ajuntament de Benidorm està executant obres de millora de l'accessibilitat i escena urbana en la zona de la Cala, en concret als carrers Marina Alta i Marina Baixa. Una actuació que complementa altres anteriors ja finalitzades com la creació d'orelletes en les voreres i reposició de rajoles soltes al carrer Luis Prendes.

Esta obra, a més, es veurà complementada amb la reurbanització de tots dos carrers fins a l'entrada al col·legi de la Cala, el projecte de la qual ja s'està redactant, i inclourà la renovació de les conduccions d'aigua potable, amb la substitució del material de fibrociment actual per noves canonades.

Els regidors d'Espai Públic i Participació Ciutadana, José Ramón González de Zárate i Ana Pellicer, han visitat hui el lloc acompanyat pels vicepresidents del Consell Veïnal, Manuel Sánchez Notario i Teresa Garrido, i veïns de la zona.

González de Zárate ha assenyalat que els treballs que s'estan desenvolupant "havien sigut reivindicats pels residents en esta zona i per això estem actuant". L'edil ha remarcat la "millora d'accessibilitat que s'executa en l'aparcament públic del carrer Marina Alta" i ha avançat que també es renovarà l'escena urbana.

Respecte a l'actuació que s'executa, González de Zárate ha ressaltat que els dos pàrquings dissuasius de la zona "guanyaran en accessibilitat", igual que les voreres, ja que s'estan substituint rajoles i igualant el terreny que ha sigut alçat per les arrels dels arbres.

Així mateix, la subvenció rebuda per l'Institut per a la Diversificació i Estalvi d'Energia (IDAE) permetrà renovar l'enllumenat, fins i tot el que ara es troba en zona privada, que passarà a situar-se en la vorera de titularitat pública. "Ho deixem tot preparat perquè l'enllumenat se situe en zona pública, la qual cosa redunda en un benefici per al seu manteniment, ja que serà a càrrec dels Servicis Tècnics Municipals" ha indicat el regidor, que ha precisat al mateix temps que "existix amplària suficient en la vorera per a fer-ho".

"Els nous fanals guanyaran en altura i oferiran major lluminositat a tota la zona", ha apuntat l'edil.

Per part seua, la regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, ha avançat que la setmana que ve la campanya 'A peu de carrer' es traslladarà a la zona de l'Horta per a visitar els horts ecològics municipals que s'estan creant en la zona rural del Camí de la Parva a través de l'Escola d'Ocupació Et Formem Benidorm II.

En esta primera fase s'adjudicaran 50 parcel·les que abasten una superfície d'uns 8.500 metres quadrats, les quals se sumaran a les 74 parcel·les que ja van ser posades en marxa per l'Ajuntament en Els Tolls (carrer Itàlia) i La Cala (carrer Secretari Juan Baldoví).

D'altra banda, a partir de la setmana que ve, la campanya 'A peu de carrer' també farà visites a les vesprades als diferents barris i zones de la ciutat per a abordar la instal·lació de noves lluminàries i fanals en aquells punts que ho necessiten amb finançament de l'IDAE, per a això s'ha demanat als veïns que transmeten les seues demandes en aqueix sentit. La primera cita serà a les 19 hores dijous que ve en la confluència dels carrers Albereda amb Passeig de la Carretera.

Audios relacionados
'A pie de calle' accesibilidad La Cala Corte 01 José Ramón González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
'A pie de calle' accesibilidad La Cala Corte 02 José Ramón González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
'A pie de calle' accesibilidad La Cala Corte 03 José Ramón González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
'A pie de calle' accesibilidad La Cala Corte 04 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
'A pie de calle' accesibilidad La Cala Corte 05 Ana Pellicer
Audio file